Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TV - na ścianie czy na szafce

lamia6806

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co to za szafka ?

Zdecydowałam się na szafkę a nie ścianę i poszukuję nowoczesnej o jasnym kolorze (brzoza, jesion ).

Szafka była robiona na zamówienie wg indywidualnego projektu. Poszukując wśród wielu wykonawców, znalazłem trochę szczęśliwie człowieka, którego pasjonuje wykonywanie tematów trudnych. Tanio? Drogo? Sam nie wiem ale napewno solidnie.

Szafka MDF w okleinie naturalnej palisander. Szuflady koloru prawie białego - lakier połysk. Wysokość szaki 50 cm szerokość 95 cm. (wymiary bez szuflad. Koszt ok 1700 pln netto z montażem.

Jeżeli chcecie to tu jest kontakt do wykonawcy http://Szafka była robiona na zamówienie wg indywidualnego projektu. Poszukując wśród wielu wykonawców, znalazłem trochę szczęśliwie człowieka, którego pasjonuje wykonywanie tematów trudnych. Tanio? Drogo? Sam nie wiem ale napewno solidnie. http://candor-meble.pl

Szafka MDF w okleinie naturalnej palisander. Szuflady koloru prawie białego - lakier połysk. Wysokość szaki 50 cm szerokość 95 cm. (wymiary bez szuflad. Koszt ok 1700 pln netto z montażem.

A miałam jeszcze dodać, że jak się kupuje w BRW to warto poczekać na jakąś promocje (oni prawie co miesiąc maja jakąś kolekcje w promocji) i można kupić meble nawet 40-50% taniej niż normalna cena. Nie wiem jak to się ma akurat do tej szafki RTV bo to nowsza kolekcja.

Ja swoja (ale z kolekcji reset) kupiłam za połowę ceny ;)

• 2 months później...