wroobelek 13.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 witam , mam dość duży problem... planuje zrobić remont domu i mam rożną wyskość podłogi , w za\sadzie będę miał , w łazieńce i kuchni znajduje się terakota natomiast w przedpokoju i pokojach podłoga z desek , wiem , że jak ściągnę podłogę zostanie mi różnica około 10 cm , czym najlepiej to wyrównać , dodam , że jest to mieszkanie na piętrze i niechce za bardzo obciążać stropu , żeby nie narobić sobie problemu. z góry dziękuję za odpowiedź dodam że w przedpokoju planuje terakotę , w reszcie pomieszczeń panele , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 13.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 plyty farmacel + granulat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts