Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

terakota, gres -Legionowo

lilka.w

Recommended Posts

• 2 weeks później...
U mnie glazurnicy całkiem niedawno liczyli sobie 50zł za gres polerowany 60x60 (dodatkowo szlify i cokoły) Myślę że to na Mazowszu normalna cena Jednak miałam rozmowę z takimi ''tanimi'' glazurnikami którzy oferowali układanie prawie za darmo a doliczali fugowanie , oklejanie taśmą zabezpieczającą + wiele , wiele innych bzdur W rzeczywistości za układanie gresu jak to wszystko zliczyłam wyszło mi 90zł :o

U mnie glazurnicy całkiem niedawno liczyli sobie 50zł za gres polerowany 60x60 (dodatkowo szlify i cokoły) Myślę że to na Mazowszu normalna cena Jednak miałam rozmowę z takimi ''tanimi'' glazurnikami którzy oferowali układanie prawie za darmo a doliczali fugowanie , oklejanie taśmą zabezpieczającą + wiele , wiele innych bzdur W rzeczywistości za układanie gresu jak to wszystko zliczyłam wyszło mi 90zł :o

Widać wystarczyło to aby złapać Cię na haczyk :D bardzo wielu jest takich magików, jak i tych szukających taniości...

Z tym haczykiem to przyznam że zaprzestałam kontaktu z takimi właśnie magikami NIM COKOLWIEK U MNIE ZROBILI

Byłoby zupełnie inaczej gdyby nie powiedzieli tej swojej śmiesznej taniej ceny a wręcz natychmiast przedstawili mi kwote za m.kw Nie wierze zbytniej taniźnie TANIZNA - CHIŃSZCZYZNA

i właśnie tu na muratorze znalazłam normalnych ludzi-glazurników bez haczyków :lol:

• 2 weeks później...