lilka.w 13.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jak kształtuja się ceny za polożenie terakoty,gresu ,glazury na Mazowszu? Czy cena 50 zł za metr kw. jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 13.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 50zł jeśli chodzi o łazienkę lub duży formatowo gres jest ok (oddzielnie dodatki typu cokół, szlifowanie kątów), powierzchnie przemysłowe ok 40-45zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia... 25.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 U mnie glazurnicy całkiem niedawno liczyli sobie 50zł za gres polerowany 60x60 (dodatkowo szlify i cokoły) Myślę że to na Mazowszu normalna cena Jednak miałam rozmowę z takimi ''tanimi'' glazurnikami którzy oferowali układanie prawie za darmo a doliczali fugowanie , oklejanie taśmą zabezpieczającą + wiele , wiele innych bzdur W rzeczywistości za układanie gresu jak to wszystko zliczyłam wyszło mi 90zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 25.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 U mnie glazurnicy całkiem niedawno liczyli sobie 50zł za gres polerowany 60x60 (dodatkowo szlify i cokoły) Myślę że to na Mazowszu normalna cena Jednak miałam rozmowę z takimi ''tanimi'' glazurnikami którzy oferowali układanie prawie za darmo a doliczali fugowanie , oklejanie taśmą zabezpieczającą + wiele , wiele innych bzdur W rzeczywistości za układanie gresu jak to wszystko zliczyłam wyszło mi 90zł Widać wystarczyło to aby złapać Cię na haczyk bardzo wielu jest takich magików, jak i tych szukających taniości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia... 26.01.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Z tym haczykiem to przyznam że zaprzestałam kontaktu z takimi właśnie magikami NIM COKOLWIEK U MNIE ZROBILI Byłoby zupełnie inaczej gdyby nie powiedzieli tej swojej śmiesznej taniej ceny a wręcz natychmiast przedstawili mi kwote za m.kw Nie wierze zbytniej taniźnie TANIZNA - CHIŃSZCZYZNA i właśnie tu na muratorze znalazłam normalnych ludzi-glazurników bez haczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 27.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 kliknij na poniższy link,wybierz swoje województwo,potem sprawdz cennik uśredniony usług prawdziwych glazurników http://www.glazurnicy.pl/potrzebny_glazurnik/srednie_ceny_uslug.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 04.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 popieram kolege wyżej to są ceny które proponuje Polski Związek Plytkarzy. są uczciwe dla wykonawcy i klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts