michal0712 13.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam,Jestem zainteresowany budową tego domu: http://www.extradom.pl/projekt-domu-MAGDA%20wersja%20A-ID-2289.html?typ=wszystkie&powierzchnia=dowolna&garaz=wszystkie&strona=&szukaj=magdatechnologia budowy beton kom 24 + 12 ocieplenie. W projekcie chcę pozbyć się zewnetrznego grilla, w miejscu wc nr 6 chciałbym spiżarkę, ogrzewanie piec na paliwo stałe: węgiel, drewno...Proszę podzielcie się uwagami dotyczącymi tego projekty, co można w nim zmienić, aby był bardziej funkcjonalny. A może macie jakiś inne podobne do tego projekty ( pow. 80 - 90 m2, najlepiej z poddaszem, tani w realizacji)Z góry dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 13.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ten dom nie jest najszczęśliwszy ani też nie taki tani w budowie (tzn. za te same pieniądze wybudowałbyś większy) i dodatkowo nie ma tam miejsca na piec na paliwo stałe. Poczytaj sobie ten (http://forum.muratordom.pl/tani-w-budowie-domek-ok-100-m2-kto-poradzi,t162571.htm) wątek to będziesz wiedział więcej na co zwracać uwagę. Zapraszam też do mojego dziennika - jest tam trochę rozważań dot. wyboru małego i taniego projektu. Pozdrawiam i życzę udanych wyborów![/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 13.01.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 W takim razie jaki dom pow. 80 - 90 m2 będzie lepszy od Magdy i jakie są wady tego pierwszego.Może ktoś już wybudował mały domek i poleci mi jakiś projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 13.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czytałeś wątek, który Ci poleciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts