Verdana 13.01.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Za co dziekuje Jak i tym których to w ogole nie obeszło i nie "męczyło" kim jest verdana i skupili sie na problemie a nie "rozwiazywaniu zagadki kto to" A jeszcze do daggulki - skoro sama przytoczyłas i "pijesz" do pewnej naszej wymiany zdań - ja osobiscie uwazam - o czym ci wtedy pisałam - ze masz bardzo mocno przesunieta granice prywatnosci i jestes osoba która pokazuje "wszystko" - łacznie z np. prywatnoscia Twoich dzieci . Nawet pamietam ze zadałam ci wtedy pytanie czy Twoje córki (jedna jest nastolatką już chyba) wiedza i zgadzaja sie bys zamieszczała ich fotografie na forum, ze opisujesz ich bolesne miesiączki itd. Nie pamietam czy mi wtedy odpowiedziałas. Tak wiec mysle ze dlatego mnie nie rozumiesz czemu jednak jest mi przykro. [ mam nadzieje ze to ten powód a nie Twoja niechec do mojej osoby bo mam inne zdanie i ogolnie sie z Toba w wielu kwestiach nie zgadzam] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ależ ja nie piszę, ze Mariusz powinien dostać medal za takt i dżentelmeńskie podejście do tematu .... ja piszę o tym, że pisząc pod wieloma nickami trzeba się liczyć z możliwością rozszyfrowania .... i nic się na to nie poradzi .... czy to chamskie? dla rozszyfrowanego pewnie tak .... bo rozszyfrowany być nie chciał ponadto Regulamin forum mówi jasno: 2.3 Użytkownik ma prawo do posiadania wyłącznie jednego konta w serwisie http://www.muratordom.pl oraz zamieszczania galerii, blogów, zdjęć, relacji, komentarzy zgodnie z Regulaminem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verdana 13.01.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ponadto Regulamin forum mówi jasno: 2.3 Użytkownik ma prawo do posiadania wyłącznie jednego konta w serwisie http://www.muratordom.pl oraz zamieszczania galerii, blogów, zdjęć, relacji, komentarzy zgodnie z Regulaminem .... ok idź i nakabluj na mnie Administracji i Moderacji Forum Muratora Naprawde- niesmaczne zagranie....:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Verdana - to nie było zagranie .... to było w kwestii przypomnienia , bo regulamin znać powinnaś zaczynając przygodę z forum..... ale nie tego dotyczy temat .... masz rację ..... i masz rację - wzajemną sympatią do siebie obie nie pałamy .... każda z nas ma inne zasady i swoje zdanie na różne tematy ..... ale pisząc to co tutaj wyrażam swoje zdanie na dany temat czyli na wielonickowość - gdyby na Twoim miejscu był ktokolwiek inny - zadziałałabym tak samo bo takie mam zdanie na ten temat - możesz być tego pewna (zresztą , były już takie sytuacje i wypowiadałam sie w tym samym tonie) .... więc nie traktuj tego jakoś specjalnie personalnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 więc - nadal twierdzę, że z prywatnością człowiek się żegna wchodząc na forum i rejestrując się pod jakimś nickiem ..... narażony w tym momencie zostaje na różne sytuacje ..... również takie jaka Ciebie teraz spotkała.... wydaje mi sie zupełnie odwrotnie, wchodze na forum pod jakims nickiem i jestem zupełnie anonimowa. Przynajmniej dopóki nie podaje imion dzieci, męża, miejsca pracy, tudzież innych szczegółów, po których można by mnie było skojarzyć. A co do narażenia na cokolwiek w momencie wejścia na forum - jak piszesz - to uważam, że gdyby ludzie mieli minimum kultury osobistej to nikt na nic nie byłby narażony. Tylko większość to gawiedź pozbawiona podstaw kultury. Kochają w cudze życie z obłoconymi butami wchodzić. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Autorko - robisz większy szum, niż jest to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 więc - nadal twierdzę, że z prywatnością człowiek się żegna wchodząc na forum i rejestrując się pod jakimś nickiem ..... narażony w tym momencie zostaje na różne sytuacje ..... również takie jaka Ciebie teraz spotkała.... wydaje mi sie zupełnie odwrotnie, wchodze na forum pod jakims nickiem i jestem zupełnie anonimowa. Przynajmniej dopóki nie podaje imion dzieci, męża, miejsca pracy, tudzież innych szczegółów, po których można by mnie było skojarzyć. no ale przecież Verdana została skojarzona TYLKO z nickiem poprzednim - sh'ennaz ... nie z imieniem i nazwiskiem bo takowego nigdy nie podawała , więc jest nadal anonimowa .... więc o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 O rany, daggulko, a co Ci sie z tymi wielkimi literami porobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tu nie trzeba chodzić, taka jest idea netu najpierw wybebeszasz na forum Swe problemy, potem coś bredzisz o anonimowości na forum, zastanów się czego w końcu chceszjeden nick zamieniłaś na drugiprochy się skończyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 najpierw wybebeszasz na forum Swe problemy, potem coś bredzisz o anonimowości na forum, zastanów się czego w końcu chcesz jeden nick zamieniłaś na drugi prochy się skończyły? co drugi wybebesza .... i co drugi nie pod swoim nickiem pisze jak go żona/mąż zdradza/pije na umór/rozwodzi się (do wyboru).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 najpierw wybebeszasz na forum Swe problemy, potem coś bredzisz o anonimowości na forum, zastanów się czego w końcu chcesz jeden nick zamieniłaś na drugi prochy się skończyły? co drugi wybebesza .... i co drugi nie pod swoim nickiem pisze jak go żona/mąż zdradza/pije na umór/rozwodzi się (do wyboru).... no to niech piszą jak chcą..... ale niech potem nie płaczą, że ktoś odkrył nick stały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to niech piszą jak chcą..... ale niech potem nie płaczą, że ktoś odkrył nick stały .... raczej niech inni uszanują anonimowość i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to niech piszą jak chcą..... ale niech potem nie płaczą, że ktoś odkrył nick stały .... raczej niech inni uszanują anonimowość i będzie super wiesz .... nie ma takiego punktu w Regulaminie .... a tu niestety jak i w życiu ... co nie jest zakazane , jest dozwolone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verdana 13.01.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 daggulka - mi nie chodzi o to nawet o to ze "płaczę" bo ktos odkrył stały/stary nick.Bardziej sie chcialam zapytać - czy takie coś jest po prostu normalne, ze sie wzrusza ramionami i juz? I ze się człowiek nie powinien przejmowac bo tu na forum nie ma żadnych reguł ?Z tego co zrozumiałam z wymiany zdań na priv - to ja jestem dziwna i to co sie stało jest zupełnie normalne, zwyczajne i tak się robi. I już.No więc chciałam zapytac - czy faktycznie. Barbossa - a tobie co, bo też nie rozumiem ? Przeszkadza ci mój watek? Ten, tamten? Za karę czytasz? To chyba powinno ci przeszkadzac 50% watków na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verdana 13.01.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 wiesz .... nie ma takiego punktu w Regulaminie .... a tu niestety jak i w życiu ... co nie jest zakazane , jest dozwolone .... Wiesz... to przykre bo odnoszę teraz wrażenie ze w wzajemnych relacjach na forum ważny jest dla ciebie tylko regulamin. Czy w zyciu prywatnym tez hołdujesz zasadzie ze co nie zakazane to dozwolone? Brrr... jesli tak to cieszę się ze cię nie znam osobiście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 wiesz .... nie ma takiego punktu w Regulaminie .... a tu niestety jak i w życiu ... co nie jest zakazane , jest dozwolone .... wiesz ...... na poziom kultury osobistej nie powinno sie ustanawiac regulaminu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Z tego co zrozumiałam z wymiany zdań na priv - to ja jestem dziwna i to co sie stało jest zupełnie normalne, zwyczajne i tak się robi. I już. No więc chciałam zapytac - czy faktycznie. nienormalne, niezwyczajne .... szkoda już słów każdy pewnie zostanie przy swoim zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 13.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To jest dział "Psycholog dyżurny.....", czyli tutaj jak u lekarza, powinno mieć się zapewnione zachowanie wysokiego stopnia intymności, żeby móc czasem wyżalić się, wybebeszyć "z głębi duszy" i jeśli ktoś nie chce, by go kojarzono, to powinno się to uszanować. Tyle. A po co ten pan to zrobił? Pewnie po to, by wzmocnić swojego ego i ponapawać się w kącie przez godzinę, jaki to sprytny jest, że zdemaskował dziewczynę. Tyle, że jego plan nie do końca się sprawdził, bo nikt nie zareagował..Rozdrapywanie tego może i niepotrzebne, ale przestroga na zaś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wiesz... to przykre bo odnoszę teraz wrażenie ze w wzajemnych relacjach na forum ważny jest dla ciebie tylko regulamin. nie jest najważniejszy , ale w końcu po coś go ustanowiono , tak? więc warto czasem zajrzeć zanim sobie strzelisz w własne kolano .... Czy w zyciu prywatnym tez hołdujesz zasadzie ze co nie zakazane to dozwolone? Brrr... jesli tak to cieszę się ze cię nie znam osobiście .... to już wycieczki osobiste .... zapraszam na priv jeśli masz coś do mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Barbossa - a tobie co, bo też nie rozumiem ? Przeszkadza ci mój watek? Ten, tamten? Za karę czytasz? To chyba powinno ci przeszkadzac 50% watków na tym forum. a mi to, że jojczysz o tej poronionej prywatności możesz pisać o niedobrej firmie i że nie poznali się na Tobie, nic mi do tego, niejeden tak ma, tez uważam się za niedocenionego ale ta zmiana nicków to wygląda jak puszczenie bąka w obecności drugiej osoby i udawanie, że to nie ja, taka dziecinada jesteś i tak anonimowa (tak ci się wydaje), więc czego się boisz używając innego? niepochlebnych opinii? że ktoś zmieni o Tobie zdanie? czego? bo ja nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts