Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum - czemu nie dla mnie ?

Verdana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

M@riusz_Radom napisał:

A ja oprócz egocentrycznego podejścia jestem również zajebiście asertywny i mi z tym dobrze w życiu... Dlatego olewam wszystko ciepłym moczem a wy nadal bijecie pianę

Rozum przychodzi z wiekiem. Najczęściej jest to wieko trumny

Hmmm.. najbardziej prawdziwe wydaje mi się to ostatnie zdanie. To pod kreską. Dobrze, że ludzi stać na samokrytykę....

Ciężko być na forum anonimowym, trzeba mocno uważać, co się pisze, jakie zdjęcia zamieszcza. Nie mieszkam w duzej aglomeracji, raczej na słabo zaludnionej prowincji. Mimo to udało mi się zlokalizować dom pewnej forumowiczki na podstawie jej opisów i zdjęć. Od mojego domu jest oddalony jakieś 10 km i myślę, że jest to przeciętna odległość, jaka dzieli jednego forumowicza od drugiego. To jest w zasięgu sobotnio-niedzielnej rekreacji rowerowej. Wystarczy załączyć opcję: "pokaż posty użytkownika xxx" i można się pobawić w detektywa...

Wystarczy załączyć opcję: "pokaż posty użytkownika xxx" i można się pobawić w detektywa...

Tylko po co? Nie lepiej normalnie umówić się na browara? :lol: :lol: :lol:

o.... barrrrdzo dobry pomysł .... ja zawsze chętnie .... :D

M@riusz_Radom napisał:

A ja oprócz egocentrycznego podejścia jestem również zajebiście asertywny i mi z tym dobrze w życiu... Dlatego olewam wszystko ciepłym moczem a wy nadal bijecie pianę

Hmmm.. najbardziej prawdziwe wydaje mi się to ostatnie zdanie. To pod kreską. Dobrze, że ludzi stać na samokrytykę....

a'propos rozumu.....

http://vader.joemonster.org/upload/zxz/512_208744c02007a91245750159_.jpg

Gość M@riusz_Radom

Prawda ? Gówno mnie znasz a ferujesz wyroki ;) To dopiero prawdziwa mądrość przez ciebie przemawia .. ;)

tutli_putli-i ja posmiece troche jeszcze :oops: Koty - wszystkie trzy znajdy moje swietne sa. Kazdy z innej parafii, ale w sytuacji zagrozenia murem staja za soba :) Ta w srodku to szefowa, po bokach dwa kocurki. Akcja- po przekroczeniu domu przez - teraz juz naszego - owczarkowatego kundla. Pelna gotowosc...na piekarniku :) :) Anonimowosc - alez nie. Od lewej Dandys, Tiya i Irys. Voila :)

Żelka - ja byłem na 100% pewien, że to ona. Tylko byłem ciekawy, czy wystarczy jaj na to aby się przyznać ;) Jakby zabrakło to też bym zrozumiał.

Ale tej tragikomedio-farsy jaka się zrobiła pojąć nie mogę

...możesz, tylko po prostu głupio wyszło 8)

Prawda ? Gówno mnie znasz a ferujesz wyroki ;) To dopiero prawdziwa mądrość przez ciebie przemawia .. ;)

Ale człowieku! Nie miej do mnie żalu, tyle, że przecież w Twoim konkretnym przypadku to się sprawdza! Dałeś ciała i tyle! (Podejrzewam, że tak naprawdę to był przypadek i nie przemyślana decyzja, a sprawy nie dość, że za daleko zaszły, to jeszcze wymknęły się spod kontroli :D ) Teraz ci łyso ale brniesz dalej w zaparte. Odrobinę wyczucia sytuacji! Nawet jak miałeś z nia na pieńku, to tak się nie robi. A jak naprawdę uważasz, że tak się robi i że postąpiłeś ok, to nie pozostaje nic innego jak szczerze współczuć Twoim najbliższym i osobom które są w jakimś tam stopniu od ciebie zależne. I na nic tu się nie zdadzą opowiadania, że to drugi nick i że niezgodne z regulaminem. Że powinna jakoś przewidzieć, że przecież i na tym forum będą osoby Twojego pokroju, itd. Trudno się dziwić, że w reakcji napisała Ci na priv to co napisała. Tu chodzi o sam fakt. Po co kopać kogoś, kto nie robi nic złego, nawet jak jest to nie do końca zgodne z regulaminem? Tym bardziej, ze napisała wprost że pisze celowo pod innym nickiem. A było to nic innego jak prośba, do tych najbardziej inteligentnych, żeby jej nie demaskować.

Tyle ode mnie :wink:

i na przyszłość myśl!

Żona Adwalka napisał:

M@riusz_Radom napisał:

Cytat:

M@risz Radom napisał:

Prawda ? Gówno mnie znasz a ferujesz wyroki :wink: To dopiero prawdziwa mądrość przez ciebie przemawia .. :wink:

Ja feruje wyroki :o

Jakie wyroki ?

Ja tylko powiązałam Twoją wypowiedź ze zdaniem, które powtarza się w każdym Twoim poście i wyciągnęłam wnioski.

Może trafiłam w czuły punkt....

Fekaliów bym w to nie mieszała :roll:

no , coś ja Rademenes razy trzy .... ator....ator....ator..... :D

Hathor, Hathor, Hathor

:wink:

no właśnie się zastanawiałam .... nawet sprawdziłam w sieci zanim napisałam ... i kurcze podają i tak i tak ... więc wybrałam krótsze bo ja na łatwizne czasem iść lubię ... :roll: :lol:

no , coś ja Rademenes razy trzy .... ator....ator....ator..... :D

Hathor, Hathor, Hathor

:wink:

no właśnie się zastanawiałam .... nawet sprawdziłam w sieci zanim napisałam ... i kurcze podają i tak i tak ... więc wybrałam krótsze bo ja na łatwizne czasem iść lubię ... :roll: :lol:

za googlarką

Hathor - egipska bogini nieba

Ator - fikcyjna planeta

:lol: :lol: :lol: :lol: