tutli_putli 17.01.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ...już dawno chciałam napisać, że malka ma też zajefajny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.01.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 tutli_putli-i ja posmiece troche jeszcze Koty - wszystkie trzy znajdy moje swietne sa. Kazdy z innej parafii, ale w sytuacji zagrozenia murem staja za soba Ta w srodku to szefowa, po bokach dwa kocurki. Akcja- po przekroczeniu domu przez - teraz juz naszego - owczarkowatego kundla. Pelna gotowosc...na piekarniku :) Anonimowosc - alez nie. Od lewej Dandys, Tiya i Irys. Voila I ja pośmiecę, ale krótko U nas koty mają w nosie psa (Monster), który ma nawet respekt przed największym i najstarszym Mruczkiem: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kotki-pies.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kotki3.jpg Pozostałe 2 to kocice, Myszka i Puma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.01.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 To i ja zaśmiecę i chciałam powiedzieć,ze Malka zawsze miała fajne awatarki oprócz krwawych bałwanków An-si,twój też świetny ,koty rządzą ,chociaż krótko było tam też fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Słoneczko wybacz albo mnie zabij- ale muszę napisać, że nie cierrrrrpie tych białych(łaciatych zresztą też) okropnych psów rasy bulterier (skrzyżowanie królika z łysą świnką morską) i na dodatek siem ich bojam bardzo....brrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ale koty Sloneczka sliczne i jakie odwazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ...już dawno chciałam napisać, że malka ma też zajefajny avatarek Masz rację. Ja się jeszcze zastanawiam która z avatarka to malka, czy ta, co się dre, czy ta druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Słoneczko wybacz albo mnie zabij- ale muszę napisać, że nie cierrrrrpie tych białych(łaciatych zresztą też) okropnych psów rasy bulterier (skrzyżowanie królika z łysą świnką morską) i na dodatek siem ich bojam bardzo....brrrrrrrrrrrrr Nie zabiję Też ich nie cierpiałam, dopóki... nie zagościł w naszym domu biały szczeniaczek po włamie do blokowego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ten wrzeszczący to malek a ja zawsze z miłością do niego Gałka, bałwanki były sezonowe...miałam sezon na wkurwa wtedy Słonko, a ja pałam miłością do białych potworów z różowymi oczkami , i czarne koty też love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ha, już teraz wiem, że moja intuicja nie nie zawiodła i kiedy miałam ogromne problemy zamęczałam nimi DPS-kę li tylko ... Ją chyba mogliby przypalać a nie puściłaby pary z ust(ów) ... Tak szczerze, jak się wybierze taki pseudonim jak ja i wpiszę miejscowość, która liczy sobie 700 dusz w tym jednego przynajmniej forumowicza to nie ma co liczyć na dyskrecję a że każdy z nas ma swój idiolekt (np. ja nadużywam wielokropków bo lubię ) to wcześniej czy później ktoś go wyśledzi. Oczywiście nie pochwalam świadomego tropienia i wywalania na forum who is who ... zeby bylo jasne, nie zrobiłabym tego nawet wrogowi (chociaż wrogów chyba na FM nie mam, może za mało się udzielam, może mi nie zależy ... no nie wiem ...) pozdrowienia z Gór Kaczawskich! i dajcie już spokój, bo nie mogę wypoczywać przez was, tak się kłócicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Słonko, a ja pałam miłością do białych potworów z różowymi oczkami , i czarne koty też love To mojego nie będziesz kochać Nie jest albinosem http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Monst.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 18.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie zabiję Też ich nie cierpiałam, dopóki... nie zagościł w naszym domu biały szczeniaczek po włamie do blokowego mieszkania Już za szczeniaka niezły numer z niego był . A... po co on się tam włamywał? Długo już u was siedzi? Widać jakieś skutki resocjalizacji? Te koty, to też jakieś czarne charaktery. Widać już na pierwszy rzut oka! Niezłe towarzystwo sobie dobraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Już za szczeniaka niezły numer z niego był . A... po co on się tam włamywał? Długo już u was siedzi? Widać jakieś skutki resocjalizacji? Te koty, to też jakieś czarne charaktery. Widać już na pierwszy rzut oka! Niezłe towarzystwo sobie dobraliście Marek, patrz mnie na usta: pies do rany przyłóż, ale widok działał odstraszająco i nikt, nigdy już więcej się nie włamał Tu na wsi też budzi respekt, ale tylko wyglądem - pomagał budować nam dom z wszystkimi ekipami Niestety ma już 7 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Miałem Amstafa, ale mu się zdechło. Łagodny jak baranek. Teraz jest "ogórek" + kot 2w1 i ciagle się leją. Ale typowo-sportowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 O, jakbym naszego widziała. Dokładnie! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/brawo2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 O, jakbym naszego widziała. Dokładnie! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/brawo2.gif Boski jest Twoj pies , koty tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 18.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I miało być o anonimowości na forum a zrobiło się o kundlach i kotach Na marginesie mieszka z nami od miesiąca śliczny, potulny, grzeczniutki Berneński pies pasterski...taki 20kg - szczeniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I miało być o anonimowości na forum a zrobiło się o kundlach i kotach Na marginesie mieszka z nami od miesiąca śliczny, potulny, grzeczniutki Berneński pies pasterski...taki 20kg - szczeniaczek Tak bez fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 moi sąsiedzi mają takiego. Jest superaśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I miało być o anonimowości na forum a zrobiło się o kundlach i kotach Na marginesie mieszka z nami od miesiąca śliczny, potulny, grzeczniutki Berneński pies pasterski...taki 20kg - szczeniaczek hehe myślę, że lepiej o kundlach niż się mają obrażać kłócić etc. etc. Też mam marzenie o bernańczyku - mógłbyś wstawić jakąś fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Już za szczeniaka niezły numer z niego był . A... po co on się tam włamywał? Długo już u was siedzi? Widać jakieś skutki resocjalizacji? Te koty, to też jakieś czarne charaktery. Widać już na pierwszy rzut oka! Niezłe towarzystwo sobie dobraliście Marek, patrz mnie na usta: pies do rany przyłóż, ale widok działał odstraszająco i nikt, nigdy już więcej się nie włamał Tu na wsi też budzi respekt, ale tylko wyglądem - pomagał budować nam dom z wszystkimi ekipami Niestety ma już 7 lat... Skuteczny ma ten wygląd bo ja takie wszystkie te bestie omijam szerokim łukiem a jak przechodzę bliżej to normalnie jak bym czuła uścisk ich szczęki na łydce Fakt niezła ta czarno - biała ekipa musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts