Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum - czemu nie dla mnie ?

Verdana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tutli_putli-i ja posmiece troche jeszcze :oops: Koty - wszystkie trzy znajdy moje swietne sa. Kazdy z innej parafii, ale w sytuacji zagrozenia murem staja za soba :) Ta w srodku to szefowa, po bokach dwa kocurki. Akcja- po przekroczeniu domu przez - teraz juz naszego - owczarkowatego kundla. Pelna gotowosc...na piekarniku :) :) Anonimowosc - alez nie. Od lewej Dandys, Tiya i Irys. Voila :)

I ja pośmiecę, ale krótko ;)

U nas koty mają w nosie psa (Monster), który ma nawet respekt przed największym i najstarszym Mruczkiem:

http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kotki-pies.jpg

http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kotki3.jpg

Pozostałe 2 to kocice, Myszka i Puma.

Słoneczko wybacz albo mnie zabij- ale muszę napisać, że nie cierrrrrpie tych białych(łaciatych zresztą też) okropnych psów rasy bulterier (skrzyżowanie królika z łysą świnką morską) i na dodatek siem ich bojam bardzo....brrrrrrrrrrrrr :-?

Nie zabiję ;) Też ich nie cierpiałam, dopóki... nie zagościł w naszym domu biały szczeniaczek po włamie do blokowego mieszkania :)

Ten wrzeszczący to malek :wink: a ja zawsze z miłością do niego :roll: :lol: :lol: :lol:

Gałka, bałwanki były sezonowe...miałam sezon na wkurwa wtedy :oops:

Słonko, a ja pałam miłością do białych potworów z różowymi oczkami , i czarne koty też love :D

ha, już teraz wiem, że moja intuicja nie nie zawiodła i kiedy miałam ogromne problemy zamęczałam nimi DPS-kę li tylko ... 8) Ją chyba mogliby przypalać a nie puściłaby pary z ust(ów) ...

Tak szczerze, jak się wybierze taki pseudonim jak ja :lol: i wpiszę miejscowość, która liczy sobie 700 dusz w tym jednego przynajmniej forumowicza to nie ma co liczyć na dyskrecję :roll: a że każdy z nas ma swój idiolekt (np. ja nadużywam wielokropków bo lubię :p ) to wcześniej czy później ktoś go wyśledzi.

Oczywiście nie pochwalam świadomego tropienia i wywalania na forum who is who ... zeby bylo jasne, nie zrobiłabym tego nawet wrogowi (chociaż wrogów chyba na FM nie mam, może za mało się udzielam, może mi nie zależy ... no nie wiem ...)

pozdrowienia z Gór Kaczawskich! i dajcie już spokój, bo nie mogę wypoczywać przez was, tak się kłócicie :lol:

Nie zabiję ;) Też ich nie cierpiałam, dopóki... nie zagościł w naszym domu biały szczeniaczek po włamie do blokowego mieszkania :)

Już za szczeniaka niezły numer z niego był :evil: . A... po co on się tam włamywał? Długo już u was siedzi? Widać jakieś skutki resocjalizacji? Te koty, to też jakieś czarne charaktery. Widać już na pierwszy rzut oka! Niezłe towarzystwo sobie dobraliście :roll: :wink:

Już za szczeniaka niezły numer z niego był :evil: . A... po co on się tam włamywał? Długo już u was siedzi? Widać jakieś skutki resocjalizacji? Te koty, to też jakieś czarne charaktery. Widać już na pierwszy rzut oka! Niezłe towarzystwo sobie dobraliście :roll: :wink:

Marek, patrz mnie na usta: pies do rany przyłóż, ale widok działał odstraszająco i nikt, nigdy już więcej się nie włamał :)

Tu na wsi też budzi respekt, ale tylko wyglądem - pomagał budować nam dom z wszystkimi ekipami ;)

Niestety ma już 7 lat...

I miało być o anonimowości na forum a zrobiło się o kundlach i kotach :wink:

Na marginesie mieszka z nami od miesiąca śliczny, potulny, grzeczniutki Berneński pies pasterski...taki 20kg - szczeniaczek :wink:

hehe myślę, że lepiej o kundlach niż się mają obrażać kłócić etc. etc. :wink:

Też mam marzenie o bernańczyku - mógłbyś wstawić jakąś fotę 8)

Marek, patrz mnie na usta: pies do rany przyłóż, ale widok działał odstraszająco i nikt, nigdy już więcej się nie włamał :)

Tu na wsi też budzi respekt, ale tylko wyglądem - pomagał budować nam dom z wszystkimi ekipami ;)

Niestety ma już 7 lat...

Skuteczny ma ten wygląd bo ja takie wszystkie te bestie omijam szerokim łukiem a jak przechodzę bliżej to normalnie jak bym czuła uścisk ich szczęki na łydce :o

Fakt niezła ta czarno - biała ekipa musi być :wink: