malka 13.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jeśli na forum anonimowość jest nie ważna, to proponuję tym którzy tak twierdzą ,lub uważają, że brakiem cywilnej odwagi jest pisanie pod zmienionym nickiem porzućcie swe nicki, w avatary wstawicie swoje aktualne zdjęcie, a w stopce podajcie adres koniecznie z numerem telefonu. pokażcie swoją cywilna odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 malka .... no ale przecież wszyscy są pod nickami .... każdy anonimowy na tyle na ile chce takim być ..... nikt tu nikogo nie namawia do porzucenia nicków .... zastanawiam się tylko po co pisać w tej sytuacji pod drugim nickiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jesteś i tak anonimowa (tak ci się wydaje), więc czego się boisz używając innego? że nie rozumiesz, to widzę odpowiem w swoim imieniu, bo ja rozumiem tę sytuację Mam wielu znajomych, którzy czytują forum. Wiedzą, że EZS to ja, znają mojego męża, niektórzy ze mną pracują. Nie chciałabym, gdybym faktycznie miała chęć komuś "się wygadać", żeby wiedzieli o moich problemach. Bo o problemach to można mówić (czasem) z ludźmi całkowicie obcymi lub z przyjaciółmi. Nie ze znajomymi. To jeden powód Drugi to taki, że mamy tu, na FM swoje sympatie i antypatie. Nie wszyscy też są na tyle dobrze wychowani, żeby po prostu się nie odzywać, jak o problemach mówi ktoś nielubiany. Nowy nick zapewnia obiektywizm czytających. Tu też odpowiedź dla malka .... no ale przecież wszyscy są pod nickami .... każdy anonimowy na tyle na ile chce takim być ..... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Daga , po to, że znamy się prywatnie dla wielu tu ja jestem malką, ale dla sporej części poprostu ...tu imie i nazwisko....., często pracodawcy, wykonawcy, osoby nam nieprzychylne znaja nicki, a są takie sytuacje,z którymi sobie nie radzimy, potrzebujemy pomocy i niekoniecznie chcemy, by wyżej wymienieni o tym wiedzieli .Proste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Daga , po to, że znamy się prywatnie dla wielu tu ja jestem malką, ale dla sporej części poprostu ...tu imie i nazwisko....., często pracodawcy, wykonawcy, osoby nam nieprzychylne znaja nicki, a są takie sytuacje,z którymi sobie nie radzimy, potrzebujemy pomocy i niekoniecznie chcemy, by wyżej wymienieni o tym wiedzieli . Proste ? Proste .... zrozumiałam, przeca nie jestem krowa na pastwisku i rozumiem co do mnie ludzie gadają.... Ale to że rozumiem to jedna sprawa , a to że kupuję albo nie to druga sprawa ... No więc nie kupuję ..... dlatego, że : jeśli miałabym problem z którym nie chciałabym być kojarzona na forum z w/w przyczyn - tym bardziej nigdy nie odważyłabym się go poruszyć pod innym nickiem .... z powodu który zaprezentował Mariusz .... bezceremonialnie rozszyfrował autorkę .... i nikt go za to nie powiesi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 że też takie sprawy wymagają w ogóle tlumaczenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jeśli miałabym problem z którym nie chciałabym być kojarzona na forum z w/w przyczyn - tym bardziej nigdy nie odważyłabym się go poruszyć pod innym nickiem .... Mariusz .... bezceremonialnie rozszyfrował autorkę .... i nikt go za to nie powiesi .... 1. inni wychodza z innego zalożenia niz Ty 2. ale co sobie pomysli to sobie pomysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 13.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jeśli na forum anonimowość jest nie ważna, to proponuję tym którzy tak twierdzą ,lub uważają, że brakiem cywilnej odwagi jest pisanie pod zmienionym nickiem porzućcie swe nicki, w avatary wstawicie swoje aktualne zdjęcie, a w stopce podajcie adres koniecznie z numerem telefonu. pokażcie swoją cywilna odwagę hahaha oki... zaczynam zapomniałam swojego numeru telefonu.. a wracając do kwestii poruszanej przez verdanę - również czytałam poprzedni wątek, skomentowałam wypowiedź Mariusza w moim stylu czyli mniej więcej tak oczywiście w duchu - jak zwykle to czynię. Verdana nie zastanawiaj się czy jesteś normalna i nie szukaj potwierdzenia swojej normalności na forum. Do k...wy nędzy czy to forum to jakaś wyrocznia co można jeść na śniadanie, kiedy można się uśmiechnąć i kiedy zrobić siku? Wiesz jakimi zasadami w życiu się kierujesz, wiesz co jest dla Ciebie ważne, ale inni mogą to mieć w głębokim poważaniu i z tym musisz się liczyć. Swoja drogą przeczytałam ostatnio kilka wątków rozpoczynających się od : "....przepraszam, że tym razem nie piszę pod swoim nickiem" i jakoś nikt nie wyciągał ciężkiej artylerii w postaci regulaminu, no ale to już tak całkiem btw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jesteś i tak anonimowa (tak ci się wydaje), więc czego się boisz używając innego? że nie rozumiesz, to widzę.... a czy ja Ciebie pytałem? to już trzeci nick? to ile ich masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jeśli miałabym problem z którym nie chciałabym być kojarzona na forum z w/w przyczyn - tym bardziej nigdy nie odważyłabym się go poruszyć pod innym nickiem .... Mariusz .... bezceremonialnie rozszyfrował autorkę .... i nikt go za to nie powiesi .... 1. inni wychodza z innego zalożenia niz Ty przecież nie piszę, że nie mogą .... 2. ale co sobie pomysli to sobie pomysli od myślenia do robienia długa droga .... Forum to wykreowany świat, niech taki pozostanie, według mnie. Pewne jednostki są prawdziwe od początku do końca ..... jednak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 daggulka ten regulamin to ciężka artyleria była jak ktos napisał .... nie udowodnisz swoich racji wielu ludziom, mają swoje szkoda Twojej fatygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Renia .... ja nie przekonuję teraz za wszelka cenę .... przecież napisałam, że ja rozumiem, ale nie kupuję .... a regulamin ogólnodostępny jest .... czasem warto przeczytać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Forum to wykreowany świat, niech taki pozostanie, według mnie. w jakim sensie wykreowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 popatrz popatrz, jak ulał sprawdza się przysłowie o kotle i garnku"zdemaskowanie" jest be, ale nie stosowanie do zasad forum (pod trochę pejoratywną nazwą regulamin) to już nieto tak jak ktoś mówi, że skombinował, a w rzeczywistości po prostu ukradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Owszem,zmiana nicka jest niezgodna z regulaminem. Ale ,zauważcie,moderator nie ingeruje,jeśli sprawa dotyczy spraw życiowych-kłopotów osobistych,problemów w pracy albo innych rozterek. inaczej wyglądałby ten problem ,gdyby ta zmiana miała na celu dowalenie komuś zza węgła z braku odwagi pisania pod swoim nickiem albo co jeszcze głupsze mnożenie bytów w celu dyskusji z samym sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Owszem,zmiana nicka jest niezgodna z regulaminem. Ale ,zauważcie,moderator nie ingeruje,jeśli sprawa dotyczy spraw życiowych-kłopotów osobistych,problemów w pracy albo innych rozterek. pewnie wychodzi z założenia , że szkodliwość społeczna niska każdy swój własny krzyż dźwiga .... a skoro każdy krzyż swój dźwiga to i konsekwencje z całym inwentarzem sam poniesie .... no i ponoszą ..... i płaczą potem że ktoś nick rozszyfrował ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 galka Owszem,zmiana nicka jest niezgodna z regulaminem. Ale ,zauważcie,moderator nie ingeruje,jeśli sprawa dotyczy spraw życiowych-kłopotów osobistych,problemów w pracy albo innych rozterek. inaczej wyglądałby ten problem ,gdyby ta zmiana miała na celu dowalenie komuś zza węgła z braku odwagi pisania pod swoim nickiem albo co jeszcze głupsze mnożenie bytów w celu dyskusji z samym sobą dokładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 galko - nic dodac nic ujac - glosuje na Ciebie obiema rencyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 czyli be tylko wg uznaniaa te na pstrym koniku hasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tak, w tym sensie masz rację i mnie też nie interesuje kto jest kto prywatnieponadto jestem skłonna zrozumieć ukrywanie się pod innymi nickami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts