daggulka 13.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ponadto jestem skłonna zrozumieć ukrywanie się pod innymi nickami no popatrz się ..... wreszcie konsensus .... ja też jestem skłonna to zrozumieć, co nie znaczy że to pochwalam , uznaję że jest to bezpieczne dla mojej potencjalnej anonimowości oraz stosowanej wiarygodności i bym to zrobiła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 czyli be tylko wg uznania a te na pstrym koniku hasa Nie, to nie tak. EZS sensownie to wszystko wyjasnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a jest gdzieś ten wątek o tej pracy, bo znaleźć nie mogę A Mariusz gdzie? Zgubił się po drodze? Co się chłopa czepiacie...taki ma (miał) zawód to wywęszył przekręt, ot co A forum niestety nie jest anonimowe i każdy kto tu wchodzi musi być na to przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ponadto jestem skłonna zrozumieć ukrywanie się pod innymi nickami no popatrz się ..... wreszcie konsensus .... ja też jestem skłonna to zrozumieć, co nie znaczy że to pochwalam , nie tylko rozumiem, ale też nie ganię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A forum niestety nie jest anonimowe i każdy kto tu wchodzi musi być na to przygotowany. dalej nie kumam na co mam byc przygotowana, że kazdy tutaj tylko czeka żeby mnie zdemaskowac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a jest gdzieś ten wątek o tej pracy, bo znaleźć nie mogę A Mariusz gdzie? Zgubił się po drodze? Co się chłopa czepiacie...taki ma (miał) zawód to wywęszył przekręt, ot co A forum niestety nie jest anonimowe i każdy kto tu wchodzi musi być na to przygotowany. się Autorka obraziła i wszystkich ukarała niestabilna jak antymateria a najlepiej - żeby nie było niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Renia, tak naprawdę każdy z nas w którymś momencie pisze coś o sobie prywatnie. Mniej lub więcej. Nikt z nas (szczególnie kobiet) nie miałby po kilka setek czy też tysięcy postów na tematy wyłącznie budowlane. Ktoś z Twoich znajomych (to tylko przykład) czytając forum w pewnym momencie może skojarzyć po kilku nic nie znaczących faktach, że TY to TY, a nie np. ja Chyba trochę zamotałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 się Autorka obraziła i wszystkich ukarała ja bym sie tez obraziła, najbardziej na Mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a jest gdzieś ten wątek o tej pracy, bo znaleźć nie mogę A Mariusz gdzie? Zgubił się po drodze? Co się chłopa czepiacie...taki ma (miał) zawód to wywęszył przekręt, ot co A forum niestety nie jest anonimowe i każdy kto tu wchodzi musi być na to przygotowany. się Autorka obraziła i wszystkich ukarała niestabilna jak antymateria a najlepiej - żeby nie było niczego no to tego już kompletnie nie rozumiem Tak mi się coś kojarzy, że autorka już kiedyś zakładała jakiś wątek o swojej pracy. Czy to miało coś wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 13.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 cholera jesteście lepsi w swojej dyskusji niż niejedna stacja radiowa czy telewizyjna........pierdoła urasta do sprawy wag co najmniej państwowej..........pisać pod stałym nikim czy się zasłaniać?????????? to że Mariusz skapczył .......pogratulować spostrzegawczości..............to ze Verdana pod stałym nikiem pisała coś czego się teraz wstydzi czy boi że może byc skojarzona jej błąd , też nie myślała pewnie o anonimowości podając szczegóły , które ją mogą zidentyfikować, widać były za wyraźne żeby zostac pod stałym nike a jednocześnie chcąc się pożalić na w/w temat ...............nauczka na przyszłość ..............albo konsekwentnie nie opisujemy rzeczy mających znaczenie typu praca, stanowisko, zdjęcia domu, samochody z rejestracjami czy inne , albo dajemy wszystkie jak leci i mamy to w nosie.............ale jak chcemy byc anonimowi to bądźmy konsekwentni przede wszystkim pod stałym nikiem a nie będziemy musieli zakładać fałszywych.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 się Autorka obraziła i wszystkich ukarała ja bym sie tez obraziła, najbardziej na Mariusza Renia, daj chłopu spokój...on ma to we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ktoś z Twoich znajomych (to tylko przykład) czytając forum w pewnym momencie może skojarzyć po kilku nic nie znaczących faktach, że TY to TY, a nie np. ja Chyba trochę zamotałam nie zamotałaś, zrozumiałam, ale po to zmieniła własnie nicka żeby jej nikt ze znajomych nie rozpoznał (przynajmniej taka miała nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 się Autorka obraziła i wszystkich ukarała ja bym sie tez obraziła, najbardziej na Mariusza Renia, daj chłopu spokój...on ma to we krwi. a to akurat widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 to w takim razie trzeba było pisać tak, żeby nie dać się zdemaskować. Jeśli część faktów była już kiedyś przedstawiona na forum pod innym nickiem to osoby, które są tu często bardzo łatwo to skojarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 to w takim razie trzeba było pisać tak, żeby nie dać się zdemaskować. Jeśli część faktów była już kiedyś przedstawiona na forum pod innym nickiem to osoby, które są tu często bardzo łatwo to skojarzą. ale cały czas chodzi o to, że nawet jak skojarzyły, to powinny byly siedziec cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 to w takim razie trzeba było pisać tak, żeby nie dać się zdemaskować. Jeśli część faktów była już kiedyś przedstawiona na forum pod innym nickiem to osoby, które są tu często bardzo łatwo to skojarzą. cała wojna jest o dobre wychowanie skojarzą - oki ale nie muszą pisać czasem lepiej wykasować post zamiast napisać jeden za dużo a że ktoś ma coś we krwi - wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ale niektórzy nigdy nie zrozumieją o co chodzi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ale niektórzy nigdy nie zrozumieją o co chodzi ..... rozumieją, rozumieją ..... tylko medal ma zawsze dwie strony .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 masz na mysli ten nieszczęsny regulamin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 masz na mysli ten nieszczęsny regulamin ? całokształt ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts