Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum - czemu nie dla mnie ?

Verdana

Recommended Posts

ponadto jestem skłonna zrozumieć ukrywanie się pod innymi nickami

no popatrz się ..... wreszcie konsensus .... :D

ja też jestem skłonna to zrozumieć, co nie znaczy że to pochwalam , uznaję że jest to bezpieczne dla mojej potencjalnej anonimowości oraz stosowanej wiarygodności i bym to zrobiła .... :wink:

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a jest gdzieś ten wątek o tej pracy, bo znaleźć nie mogę :roll: :wink:

A Mariusz gdzie? Zgubił się po drodze? Co się chłopa czepiacie...taki ma (miał) zawód to wywęszył przekręt, ot co :D

A forum niestety nie jest anonimowe i każdy kto tu wchodzi musi być na to przygotowany.

A Mariusz gdzie? Zgubił się po drodze? Co się chłopa czepiacie...taki ma (miał) zawód to wywęszył przekręt, ot co :D

A forum niestety nie jest anonimowe i każdy kto tu wchodzi musi być na to przygotowany.

się Autorka obraziła i wszystkich ukarała

niestabilna jak antymateria

a najlepiej - żeby nie było niczego

Renia, tak naprawdę każdy z nas w którymś momencie pisze coś o sobie prywatnie. Mniej lub więcej. Nikt z nas (szczególnie kobiet) nie miałby po kilka setek czy też tysięcy postów na tematy wyłącznie budowlane. Ktoś z Twoich znajomych (to tylko przykład) czytając forum w pewnym momencie może skojarzyć po kilku nic nie znaczących faktach, że TY to TY, a nie np. ja :D

Chyba trochę zamotałam :wink:

się Autorka obraziła i wszystkich ukarała

niestabilna jak antymateria

a najlepiej - żeby nie było niczego

no to tego już kompletnie nie rozumiem :o Tak mi się coś kojarzy, że autorka już kiedyś zakładała jakiś wątek o swojej pracy. Czy to miało coś wspólnego?

cholera jesteście lepsi w swojej dyskusji niż niejedna stacja radiowa czy telewizyjna........pierdoła urasta do sprawy wag co najmniej państwowej..........pisać pod stałym nikim czy się zasłaniać??????????

to że Mariusz skapczył .......pogratulować spostrzegawczości..............to ze Verdana pod stałym nikiem pisała coś czego się teraz wstydzi czy boi że może byc skojarzona jej błąd , też nie myślała pewnie o anonimowości podając szczegóły , które ją mogą zidentyfikować, widać były za wyraźne żeby zostac pod stałym nike a jednocześnie chcąc się pożalić na w/w temat ...............nauczka na przyszłość ..............albo konsekwentnie nie opisujemy rzeczy mających znaczenie typu praca, stanowisko, zdjęcia domu, samochody z rejestracjami czy inne , albo dajemy wszystkie jak leci i mamy to w nosie.............ale jak chcemy byc anonimowi to bądźmy konsekwentni przede wszystkim pod stałym nikiem a nie będziemy musieli zakładać fałszywych..........

Ktoś z Twoich znajomych (to tylko przykład) czytając forum w pewnym momencie może skojarzyć po kilku nic nie znaczących faktach, że TY to TY, a nie np. ja :D

Chyba trochę zamotałam :wink:

nie zamotałaś, zrozumiałam,

ale po to zmieniła własnie nicka żeby jej nikt ze znajomych nie rozpoznał (przynajmniej taka miała nadzieję)

to w takim razie trzeba było pisać tak, żeby nie dać się zdemaskować. Jeśli część faktów była już kiedyś przedstawiona na forum pod innym nickiem to osoby, które są tu często bardzo łatwo to skojarzą. :roll:

ale cały czas chodzi o to, że nawet jak skojarzyły, to powinny byly siedziec cicho

to w takim razie trzeba było pisać tak, żeby nie dać się zdemaskować. Jeśli część faktów była już kiedyś przedstawiona na forum pod innym nickiem to osoby, które są tu często bardzo łatwo to skojarzą. :roll:

cała wojna jest o dobre wychowanie

skojarzą - oki

ale nie muszą pisać

czasem lepiej wykasować post zamiast napisać jeden za dużo

a że ktoś ma coś we krwi - wybacz