MARTINA1 14.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 DAGA weź se TY na wstrzymanie .... - bo już kuźwa się POWTARZASZ ....w odniesieniu do mnie xxx razy... A JAK KTOŚ COŚ DO CIEBIE MA..... piszesz proponuję na priv..... I generalnie można mieć CIĘ po dziurki w nosie ...., i w temacie sugerowania czegoś z głową i jej bólem ....dziękuję CI BARDZO - zapodaj coś sobie i się ODPIKNOL (gwiazdo sensacji).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 DAGA weź se TY na wstrzymanie .... - bo już kuźwa się POWTARZASZ ....w odniesieniu do mnie xxx razy... A kto niby wymyśla te wszystkie głupoty? no jak się mam nie powtarzać , skoro Ty ciągle upierdliwie za każdym rogiem i na każdym wątku widzisz kumoterstwo i spiskowanie ? A JAK KTOŚ COŚ DO CIEBIE MA..... piszesz proponuję na priv..... I generalnie można mieć CIĘ po dziurki w nosie ...., i w temacie sugerowania czegoś z głową i jej bólem ....dziękuję CI BARDZO - zapodaj coś sobie i się ODPIKNOL (gwiazdo sensacji).... hm ... różnie mnie mówiono : wredota, jędza , żmija , zołza ..... ale gwiazda sensacji? no ale dziękuję bardzo .... też ładnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mariusz czasami warto się zastanowić czy jednak komuś nie dzieje się krzywda, kiedy Ty się dobrz bawisz. Ja się dobrze bawię ? A Ty sądzisz, że nie ma ciekawszych miejsc na dobrą zabawę ? Żebyś Ty widziała tę korespondencję jaką otrzymałem to byś się lekko zdziwiła tą "krzywdą" podwójnego_nicka. Ale jako prawdziwy gentleman wykasowałem te wiadomości zaraz po przeczytaniu Ja to dopiero czuję się skrzywdzony .. Kto mnie przytuli ? Daga ?? http://republika.pl/blog_ke_1264494/2602355/tr/miss.jpg Żebyś wiedziała jak to w cywilu się przydaje .. Szczególnie w biznesie A możeby tak poważniej zająć się biznesem? W końcu nie można mieć talentu do wszystkiego, np. do udzielania cennych rad na psychologu... Mariusz czasami warto się zastanowić czy jednak komuś nie dzieje się krzywda, kiedy Ty się dobrz bawisz. Jeżeli sądzisz, że ktoś znajdzie na psychologu ukojenie to jesteś w błędzie. Za dużo ludzi spotkałem w życiu i wiem, że większość z wspierających tu osób zmieszałaby Cię z błotem gdybyś stanęła im na drodze w realizacji jakiegoś celu. Z przykrością stwierdzam, że pewnie należałoby wliczyć do tej grupy i moją skromną osobę ... Życie .. Są co prawda osoby, które biorą mocno do siebie krzywdę drugiego człowieka i żyją jego problemami - ale tych to chyba ze świecą szukać .. Dlatego ja traktuję to subforum z mocnym dystansem i przymrużeniem oka - są sytuację kiedy trzeba szybko i odpowiednio zareagować - choćby krzywda dzieci czy wypadki losowe w postaci ciężkiej choroby - w takich przypadkach oddałbym ostatnią koszulę aby pomóc. Ale jak ktoś rozpacza bo stracił pracę to mogę tylko pokiwać głową - wyżalając się na forum pracy się nie znajdzie .. Nie neguję - być może dla tych osób jest to w jakiś sposób pomocne, ale niech nie wymagają, że każdy będzie to traktował jak armagedon .. A jak już tu napisałem wystawiając publicznie ramiona do przytulenia należy mieć na uwadze, że dostanie się również po dupie od tych, którzy są mniej czuli. Choćby taki cham jak ja .. Choć tu nie starałem się nikomu przyłożyć - a zrobiono ze mnie niemalże mordercę uczuć podwójnego_nicka ... Za powyższe pewnie dostanę zjeby od tych prospołecznych ale jakoś zdążyłem się do tego przyzwyczaić . Ba, wszelkie próby obrażenia mnie na tym forum spływają po mnie jak po kaczce. Jest kilkanaście osób, których zdanie by mnie zainteresowało albo skłoniło do głębszej refleksji, ale jest ich naprawdę niewiele ... I znowu mi się oberwie bo być może znów wprost powiedziałem to co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 hm ... różnie mnie mówiono : wredota, jędza , żmija , zołza ..... ale gwiazda sensacji? no ale dziękuję bardzo .... też ładnie .... Nie bierz tego tak do siebie, bo znowu staremu łazienkę zdemolujesz i trza będzie glazurę wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nie tylko ja widzę - INNI też ... widzą to kumoterstwo.. Głupoty to ja widzę tak .. .Daga na dzień dobry i na dobranoc w co drugim wątku..... W temacie kumoterstwa - JEST.... I SUPER TU FUNKCJONUJE .. Ostatnio na prośbę ,,prześladowanego" przeze mnie RETRUSIA założyłaś nawet kolejny wątek ...( jakby miał jaja SAM by się dowiedział dllaczego tak ,a nie inaczej do niego podeszłam - ) MARIUSZ@RADOM sytuacja wynikła z prostego nie poszanowania innej osoby (jej prośby ) i nic tu dodawać czy ujmować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mariusz czasami warto się zastanowić czy jednak komuś nie dzieje się krzywda, kiedy Ty się dobrz bawisz. Ja się dobrze bawię ? A Ty sądzisz, że nie ma ciekawszych miejsc na dobrą zabawę ? Żebyś Ty widziała tę korespondencję jaką otrzymałem to byś się lekko zdziwiła tą "krzywdą" podwójnego_nicka. kurcze .... szkoda , że skasowałeś .... Kto mnie przytuli ? Daga ?? dawaj ..... ino się nie przyzwyczajaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/1f0cc2d1-9aab-43d3-b810-d1cabd504804_20090513110729_Normalshutterstock25020796.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nie tylko ja widzę - INNI też ... Głupoty to ja widzę tak .. .Daga na dzień dobry i na dobranoc w co drugim wątku..... W temacie kumoterstwa - JEST.... I SUPER TU FUNKCJONUJE .. Ostatnio na prośbę ,,prześladowanego" przeze mnie RETRUSIA założyłaś nawet kolejny wątek ...( jakby miał jaja SAM by się dowiedział dllaczego tak ,a nie inaczej do niego podeszłam - ) MARTINA1 ..... bez obrazy - komu jak komu , ale Tobie sprowokować się nie dam .... bo najzwyczajniej szczerze mnie nie obchodzi co Ty sobie tam w tej swojej główce na mój temat ubzdurałaś sztukę manipulacji ludźmi masz opanowaną ... ale nie każdy daje się nabierać .... odpuść sobie - mnie nie rusza akurat Twoje zdanie na mój temat .... a odnośnie całego wątku ..... i innych wątków ..... dyskusji , aferek , kłótni .... przerwa zimowa jest ..... ludzie w domach siedzą , nie budują, odpoczywają , nudzą się i więcej ich na forum .... im więcej ludzi - tym więcej zdań , problemów , tematów.... normalka znaczy .... minie wiosną ... na razie trza przetrwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 JA ? Sztukę Manipulacji ? .... pomyliło CI się .... Doobre w takim razie do wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Taką refleksją dostałem po oczach. Wszystko na FM jest kumoterstwem. Jedno kumoterstwo to które popiera założycielkę tego wewontku, a drugie to, to które niekoniecznie zgadza się z tym pierwszym. Ale w miarę rozwoju akcji doszła sprawa popierających lub nie Mariusza. Czyli kumoterstwo, kumoterstwa? No chyba, że jest wśród nas jeden sprawiedliwy. Moim zdaniem czas na leśniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 aleś zamotał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No chyba, że jest wśród nas jeden sprawiedliwy. http://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/thumb/c/c1/Sejm_ivrp.jpg/300px-Sejm_ivrp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rozum przychodzi z wiekiem. Najczęściej jest to wieko OD trumny.... pasuje ta stopka .. * OD było w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Napisz sobie to na ścianie i codziennie przed snem się w to wpatruj .. Nie ma bata - kiedyś musisz zmądrzeć także głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jak widać TY masz taką przypominajkę ... nie będę CI zabierać ....NIE JEST MI POTRZEBNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No co Ty Wierzch nie śmieszą Cię dobre żarty? Kubeł od śmieci na głowie nauczyciela Cię nie śmieszy np.? Nagrywanie rozebranych koleżanek w szkolnym kiblu Cię nie śmieszy? Oj coś siada poczucie humoru w narodzie Aha, jak by ktoś się przypadkiem powiesił to nie zapomnijcie stworzyć o tym odrębnego wątku. Za trzeźwy jestem aby to rozpracować, trzeba poczekać do wieczora ... wieczór to mało , proponuję indywidualnie, ale mentalnie grupowo - jutro dołożę wszelkich starań, na szalę położę iloraz inteligencji oraz wońtrobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jak widać TY masz taką przypominajkę ... nie będę CI zabierać ....NIE JEST MI POTRZEBNA Daruj sobie, nie jesteś w stanie mnie obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 TO było STWIERDZENIE.....(.z mojej strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wieczór to mało , proponuję indywidualnie, ale mentalnie grupowo - jutro dołożę wszelkich starań, na szalę położę iloraz inteligencji oraz wońtrobę se lepiej szanuj na "za tydzień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ludziska, dajta se spokój Wchodzę tu od czasu do czasu i... wyluzujcie, z pożytkiem dla zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts