daggulka 15.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kurcze - każdy powyżej 7 roku życia już chyba wie, że INTERNECIE NIE JESTEŚMY ANONIMOWI nawet jak założymy 15 kont pod różnymi nickami. Dokładnie ...... To jest moim zdaniem ekshibicjonizm. To Twoje zdanie .... nie wszyscy mają takie ..... Są ludzie którzy nie mają potrzeby ściśle kontrolowanego poczucia anonimowości , bo: nie mają nic do ukrycia , nie boją się ludzi , nie obawiają się co kto pomyśli i powie na ich temat , tudzież z 1500 różnych innych powodów .... i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 przepraszam bardzo ..... ale czy- ktoś kogoś nazwie wreszcie ch...czy tam pi....? czy - tracę czas aha ...ktos mi tam na priva napisał , czy chce kalesony do tych sanek ? - odpowiadam - nie chce a poza tym są pewnie obsrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Osobiście pisząc tutaj zawsze czytam dawa razy przed kliknięciem "wyślij" i zadaje sobie pytanie czy mój post może zaszkodzić mi w domu/pracy/co będzie jak przeczyta to złodziej/pan z gminy/pinb/pedofil/zoofil itp. masz całkowitą rację do tego jeszcze należy zadać sobie pytanie (przed kliknięciem), czy komuś nie zrobię moim postem niepotrzebnej przykrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 przepraszam bardzo ..... ale czy- ktoś kogoś nazwie wreszcie ch...czy tam pi....? czy - tracę czas aha ...ktos mi tam na priva napisał , czy chce kalesony do tych sanek ? - odpowiadam - nie chce a poza tym są pewnie obsrane Ale to dla Twojej wygody: - z przodu żółte - z tyłu brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 15.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 EZS, egocentrycy nie zadaja sobie takich banalnych pytan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja oprócz egocentrycznego podejścia jestem również zajebiście asertywny i mi z tym dobrze w życiu... Dlatego olewam wszystko ciepłym moczem a wy nadal bijecie pianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 przepraszam bardzo ..... ale czy- ktoś kogoś nazwie wreszcie ch...czy tam pi....? czy - tracę czas ... Ale w sumie po co?? Wiadomo who is who :) Aaa...w sprawie kaleson to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Sel - zdradziłeś tajemnice korespondencji priv. Musisz teraz założyć nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Sel - zdradziłeś tajemnice korespondencji priv. Musisz teraz założyć nowy wątek. np. Jak nie kalesony to co....???? ...może getry z lycry?? Czarne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Sel - zdradziłeś tajemnice korespondencji priv. Musisz teraz założyć nowy wątek. ja z dwojga złego to bym wolała, żeby Mariusz założył i przytoczył priv'y ... mogłaby to być bardzo ciekawa korespondencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja bym wolala, zeby nikomu nie przychodzily do glowy takie....dziwne pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja bym wolala, zeby nikomu nie przychodzily do glowy takie....dziwne pomysly oj boszszszsz... juz dobrze , dobrze .... niech będzie że żartowałam .... tak naprawdę ja osobiście bym nie przytoczyła nigdy niczyich ... ale może ten egocentryczny świnek ma inne podejście choć zdarzyło mi się, że MARTINA1 gdzieś mnie wyprowadziła nieźle na tyle , że nie zdzierzyłam i cuś chlapnęłam - ale żeby przytaczać, zataczać tudzież obtaczać- nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.01.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Uff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Uff.. a to oznacza , ze teraz jestem mniej zła kobieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.01.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nie sadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nie sadze i barrrrdzo dobrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 15.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 daggulka, ani sie waz zmieniac swoj profil psychologiczny. Gdybys stala sie prawdziwa zolza, to kto matkowalby duzym, niegrzecznym chlopcom. Kto niby mialby ich wirtualnie przytulac jak nabroja na FM. Moze lump praski albo MARTINKA1 , a moze ś.p. Bęc po reinkernacji ? Chociaz to chyba samczyk byl, nie zdazylem zauwazyc, bo smignal jak kometa Halleya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... i po tym jak kto reaguje poznaje się who is who: - ma kulturę czy jej nie ma - jest konkretny czy nie jest - myśli i ocenia właściwie czy tez nie itp. ocena w/w kryteriów nie jest obiektywna .... bo osoba oceniająca patrzy na innych przez pryzmat swojej osoby , swoich zachowań, swoich oczekiwań, swoich priorytetów , swoich kryteriów .... dla Ciebie jestem wredną małpą bez odrobiny empatii - ktoś inny może widzieć w moim zachowaniu po prostu inne spojrzenie na sprawę .... ocena nigdy nie jest obiektywna, bo zawsze oceniamy poprzez pryzmat swojej osoby, swoich zachowań, swoich kryteriów ... i zgadzam sie z Tobą, dla jednego będziesz wredną małpą dla innego super kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 15.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jeżeli ktoś chce, żeby jego problem pozostał anonimowy, to powinien usiąść obok rolki papieru toaletowego, następnie powinien spisać swój problem na kawałku tejże rolki, po czym powinien natychmiast zużyć ten zapisany kawałek papieru w wiadomy sposób, a następnie powinien problem spłukać. Chociaż i tak jest duża szansa na to, że znalazłoby się kilku chętnych na kąpiel w szambie, to pozostawię Waszej wyobraźni, jak to się ma do utrzymania tajemnicy na ogólnodostępnym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ja z dwojga złego to bym wolała, żeby Mariusz założył i przytoczył priv'y ... mogłaby to być bardzo ciekawa korespondencja Nie ma takiej możliwości - nawet jakbym ich nie kasował to nie ma najmniejszych szans na publikowanie Kto wie, może kiedyś jakąś książkę z tego napiszę ... coś jak Onyszko ...... może "Fucking Forumowicz" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts