bazooka 13.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam. Ile może kosztować wymiana całej instalacji elektrycznej w mieszkaniu o metrażu 38m2? Dwa pokoje, kuchnia i łazienka. Proszę o podanie orientacyjnych kosztów.Woj. lubuskie. W domu są jeśli dobrze liczę:4 lampy, 10 kontaktów. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 13.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 1200-2000 max, cena zależy od rodzaju ścian, od rodzaju gniazd, pstryczków, może jeszcze jakieś połączenia schodowe... cena z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 13.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie wiem skad masz takie ceny. Ostatnio robiłem kpl instalacje w mieszkaniu(wszystko nowe, stara instalacja wypięta) w podobnym gabarycie i za same materiały po rabatach 40%-sto procentowych zapłaciłem 1000zł. Za robocizne dałem drugie tyle. A myślałem,że mazowieckie ma najwyższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 14.01.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Śląsk, kawalerka, wielka płyta, instalacja w bruzdach, osprzęt podtynkowy.Około 12-14 gniazdek, około 5-6 lamp w tym jedna w układzie schodowym.Wyrzucenie starej instalacji, założenie nowej rozdzielnicy: 6 obwodów gniazdowych, 2 obwody oświetleniowe.Materiały kupuje klient w Castoramie więc pewnie przepłaci, ale to akurat nie moja sprawa.Robocizne wyceniłem na 1200zł brutto, dogadaliśmy się z klientem na 1000zł.Faktura i gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 14.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jak widać się da Wg mnie mam normalne ceny, być może na forum krążą wyższe stawki... Takimi cenami już operuję od dosyć dawna, wystarcza i dla pracowników i dla mnie. Wcale nie jest powiedziane że Warszawa = ceny z kosmosu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 14.01.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 panicz zmieniam zdanie o Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts