Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka KrasnaLLa

Recommended Posts

Witam. Mam nadzieję że teraz się uda ( już piąty raz piszę ten post). Więcej zdjęc wyślę jeszcze w tym tygodniu. Mam nadzieję że się podoba domek. Czekam na opinie i oklaski :lol:

Zdjęcia znajdziecie tutaj:

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=15236&q=kraraf&k=2

Wedla życzenie oto link:

http://www.mtmstyl.pl/projekt.asp?id=30.

Tylko mam nadzieję że się nie okaże że to któryś z moich przyszłych sąsiadów szuka projektu. Mi szczerze mówiąć ten projekt wpadał w oko od razu, a żonka otrzymawszy katalog do oglądnięcia, po powrocie z pracy pytasię czy podoba mie się ten projekt. Jeżeli oboje zwróciliśmy uwagę na ten sam projekt, to już się nie zastanawialiśmy się. I co dziwne, jestem osobą wybredną a jednak nic nie zmieniłem w projekcie. Sam sobie się dziwię. Jedną rzecz jaką zrobiłem. to podniosłeam ok 30 ck ściankę kolankową. Prawie tego nie widać, jedynie od ogrodu troszkę to można zauważuć, ale od przodu kulumny i balkon to likwidują. Dzięki temu uzyskałem naprawdę więcej mniejsca.

Pozdrawiam

KrasnaLL

Dziękuję i cieszę się że też komuś się mój dom podoba. :oops:

Z jakiego materiału masz ściany zewnętrzne ?

Sciany mam z POROMURu Jopka. Nie są najlepszej jakości ale kupiłej je w takiej cenie że muszę wybaczyć im wszystkie niedociągnięcia.

Teraż tylko trzeba go wykończyć i zamieszkać jak najszybciej.

Pozdrawaim

KrasnaLL

• 1 month później...