larry 16.01.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Witam. Mam nadzieję że teraz się uda ( już piąty raz piszę ten post). Więcej zdjęc wyślę jeszcze w tym tygodniu. Mam nadzieję że się podoba domek. Czekam na opinie i oklaski Zdjęcia znajdziecie tutaj: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=15236&q=kraraf&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.01.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Bryła budynku podobna w zamyśle do mojego. Więc jasne, że mi się podoba. Gratuluję i powodzenia w realizacji zamierzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 19.01.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Ładny domek na pierwszy rzut oka, ale gdybyś jeszcze zamieścił link do projektu....to byłoby jeszcze lepiej. Lubie patrzeć na całość. Pozdr..Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 19.01.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Tak, podaj koniecznie projekt! Bardzo zgrabnie się zapowiada , a to wcale nie jest takie łatwe przy projektach "dworkowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 19.01.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Wedla życzenie oto link:http://www.mtmstyl.pl/projekt.asp?id=30.Tylko mam nadzieję że się nie okaże że to któryś z moich przyszłych sąsiadów szuka projektu. Mi szczerze mówiąć ten projekt wpadał w oko od razu, a żonka otrzymawszy katalog do oglądnięcia, po powrocie z pracy pytasię czy podoba mie się ten projekt. Jeżeli oboje zwróciliśmy uwagę na ten sam projekt, to już się nie zastanawialiśmy się. I co dziwne, jestem osobą wybredną a jednak nic nie zmieniłem w projekcie. Sam sobie się dziwię. Jedną rzecz jaką zrobiłem. to podniosłeam ok 30 ck ściankę kolankową. Prawie tego nie widać, jedynie od ogrodu troszkę to można zauważuć, ale od przodu kulumny i balkon to likwidują. Dzięki temu uzyskałem naprawdę więcej mniejsca. PozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 19.01.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Pozwolę sobie podać link do tego projektu: Boston 2 Właśnie miałem Ciebie zapytać, co to za projekt, a tu proszę - mamy domy z tej samej pracowni . Bardzo ładny i funkcjonalny dom. BRAWO!!! http://www.zbychdom.republika.pl/icon/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 20.01.2004 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Dodałem nowe zdjęcia. Tylko przepraszam za jakośc, mam naprawdę marną cyfrówkę.Link:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=15236&q=kraraf&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.01.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Bardzo ładny projekt Z jakiego materiału masz ściany zewnętrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 20.01.2004 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Dziękuję i cieszę się że też komuś się mój dom podoba. Z jakiego materiału masz ściany zewnętrzne ? Sciany mam z POROMURu Jopka. Nie są najlepszej jakości ale kupiłej je w takiej cenie że muszę wybaczyć im wszystkie niedociągnięcia. Teraż tylko trzeba go wykończyć i zamieszkać jak najszybciej. Pozdrawaim KrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Przyszłość? Widzę spokojną i świetlaną przyszłość w takim domu. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 25.02.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 bardzo ladny podobny do naszego tylko my mamy trzy balkony (troche za duzo), sto lat , sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts