Krzysztof BB 15.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No ..tak tak to budujmy te pasywniaki po to żeby płacić tyle samo co teraz nie w pasywniakach.To ja już idę zbierać chrust co by się sezonował i był suchy w czasie kiedy gaz trzeba będzie wyłączyć zdemontowaćc kocioł i wpakowac piec na chrust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 15.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 [ Ludzie wyluzujcię. Ja nikogo nie straszę. Wkleiłem info na temat ewentualnych podwyżek gazu bo to dotyczy dużej części posiadaczy domków. Sam jestem na etapie wyboru źródła ogrzewania. Jeśliby wkleił takie info ktoś z 1000 postami to by było wszystko ok? No jesteśmy spięci Ogólnie sytuacja wygląda tak, że jak gaz pójdzie 1/3 w górę w perspektywie kilku lat to nie wydaje Ci się chyba, że prodecenci ekogroszku, węgla, oleju opałowego i czym tam jeszcze chciałbyś grzać nie ruszą się z cenami ? Zasadniczo drożeje wszystko a Ty cytujesz jedynie dane dotyczące gazu. Jak dzisj pamiętam jak wszyscy moim znajomi jakieś 5-7 lat temu jak jeden mąż kupowali piece na olej opałowy. I teraz wyscy jak jeden mąż zrezygbowaliby z tego paliwa. No ale decydując się na opał wtedy znali tylko tamtejsze realia. Moim zdaniem wybór żródła ogrzewania w perspektywie najbliższych lat to koniecznośc odwiedzenia wróżbity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 CYTAT Z WHITE 1234 ,,,Ludzie wyluzujcie. Ja nikogo nie straszę. Wkleiłem info na temat ewentualnych podwyżek gazu bo to dotyczy dużej części posiadaczy domków. Sam jestem na etapie wyboru źródła ogrzewania. Jeśliby wkleił takie info ktoś z 1000 postami to by było wszystko ok?"[/quote] Popieram - ŻYĆ NIE DAJECIE- temat był pod dyskusję , prześmiewcy WON , do HYDE PARKU rozrabiać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 "biały raz dwa trzy cztery" za takie straszenie normalnych ludzi to na WP.pl wezmą ciebie bez kastingu na redaktorka naczelnego wierzysz ?!!! Nie wierzę. Ja nie straszę normalnych ludzi. Czyli nie normalnych straszysz? Ludzie wyluzujcię. Ja nikogo nie straszę. Wkleiłem info na temat ewentualnych podwyżek gazu bo to dotyczy dużej części posiadaczy domków. Sam jestem na etapie wyboru źródła ogrzewania. Jeśliby wkleił takie info ktoś z 1000 postami to by było wszystko ok? Dodajesz wapna do wapna.Jak by wkleił to by pobielił strelil itd.Znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu i czasie z ta prognozą.To się ludziska dziwują a liczba postów nie ma nic tu do gadania. Popieram - ŻYĆ NIE DAJECIE- temat był pod dyskusję , prześmiewcy WON , do HYDE PARKU rozrabiać..... jedyneczka dobrze to zaakcentowała i amenik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tqlis 15.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jak gaz wzrosnie o 1/3 to nasze pensje tez wzrosna o 1/3 Takze sie zrowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 15.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 z tego wszystkiego to chociaż są stabilne ceny Gruzińskiego wina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 15.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jak gaz wzrosnie o 1/3 to nasze pensje tez wzrosna o 1/3 Takze sie zrowna kiedy ostatnio dostałeś podwyżkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts