gniezniok 14.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam Taki oto temat - rozmawiam z róznymi ekipami od dociepleń poddaszy i co jeden to lepszy.Jedni twierdza że skosy na poddaszu robi sie tylko na 1 stelażu bo więcej sie nie da, inni że robią TYLKO na dwóch.Ci pierwsi twierdzą że tylko sufity można jechać na podwójnym...Oświećcie mnie prosze! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 14.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Przepraszam ale o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie żebym był złośliwy ale przed zabraniem się za ocieplanie swojego poddasza przebrnąłem przez dwa watki i chyba prawie wszystko wiedziałem, także polecam: http://forum.muratordom.pl/ocieplam-poddasze-krotkie-pytania,t98340.htm http://forum.muratordom.pl/ocieplenie-poddasza-uzytkowego,t18238.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 15.01.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Prosze o rozwinięcie tematu specjalistów od zabudowy G-K a ci co przychodzili? to niby kto, to byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 15.01.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Edde z całym szacunkiem ale zadałem wydaje mi nieskomplikowane pytanie, a 18 podstron tematu nie bede wałkował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 15.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Edde z całym szacunkiem ale zadałem wydaje mi nieskomplikowane pytanie, a 18 podstron tematu nie bede wałkował.... no, pytanie może i nieskomplikowane odpowiedź już taka pozornie prosta być nie musi niestety ps. aktualizacja: 19-stu stron jednego i 40-stu drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 15.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam Taki oto temat - rozmawiam z róznymi ekipami od dociepleń poddaszy i co jeden to lepszy. Jedni twierdza że skosy na poddaszu robi sie tylko na 1 stelażu bo więcej sie nie da, inni że robią TYLKO na dwóch. Ci pierwsi twierdzą że tylko sufity można jechać na podwójnym... Oświećcie mnie prosze! dzieki skosy( i poziome sufity do szerokosci ok 120cm) na pojedynczym a poziome sufity na krzyżowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 16.01.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No i to chodziło Dzieki piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.01.2010 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ...a ja powiem tak - skosy na pojedynczym lub podwójnym i sufit identyczne... wszystko zależy od "warunków lokalnych" ale najczęściej skos pojedynczy a sufit albo pojedynczy albo podwójny - ze wskazaniem na podwójny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts