Redakcja 15.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Najważniejsze to dobrze zaplanować budowę. Czekamy na Wasze relacje, jak Wy radziliście sobie z byciem menadżerami budowy własnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Rok przemyśleń jak to ma być, rozpisane etapy + szacunkowe kosztorysy,szukanie wykonawcy ( 4-5 mc przed startem ) wybór głównej hurtowni, zorganizowanie komitetu ds mediów i......gwizdnęło, szarpnęło i jużPzdr na 2010 dla RedakcjiJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Tak, test jest trudny. Zmusza do obrony swoich decyzji - jeśli na przykład większy dom, to jakim mniejszym kosztem? Pytanie z rzutami poprawimy.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Zrobiłem teścik zaraz pierwszego dnia jak się pokazał, jeszcze przed przeczytaniem artykułu, tak z ciekawości, wynik 19/21 pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 21.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Tak, test jest trudny. Zmusza do obrony swoich decyzji - jeśli na przykład większy dom, to jakim mniejszym kosztem? Pytanie z rzutami poprawimy. Pozdrawiamy Ale są to pytania niedookreślone, które powodują niemożliwość udzielenia odpowiedzi prawidłowej, co jest równe negatywnemu wynikowi testu. Np. pytanie o wielkość domu dla 4-osobowej rodziny - to jest bardzo subiektywne, dla mnie to jest 200 m2, a dla kogoś innego to będzie 100 m2. Dom powinien być szyty na miarę potrzeb, marzeń i możliwości finansowych inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.01.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Cieszę się, bo dostałam 17/21 pkt - zważywszy na to, że jestem kobietą-humanistką i w dodatku w kwestii budowy nie mam żadnych "praktycznych" doświadczeń, to super wynik. Planujemy zacząć budowę wiosną. Do tego czasu muszę zrobić się w tym temacie trochę mądrzejsza, żebym wiedziała o czym rozmawiać z budowlańcami, bo to mnie mąż wypuszcza na pierwszą linię frontu z tej racji, że mam większe luzy w pracy. Mimo, że to tylko zabawa, to jednak wyniki wprawiają w miły nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 04.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ja miałem 19/21. Brakuje listy odpowiedzi błednych. Fajnie by było zobaczyć w czym sie pomyliłem. Jeszcze chwila i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts