jarkotowa 15.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jak w temacie.Chodzi o "kozę" Jotula. Była używana 3 lata, stan bardzo dobry. Nie chodzi o cenę (bo tej jeszcze nie znam) tylko o sam fakt kupienia używanego pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jeśli to Jotul, w bdb stanie, to pewnie, że tak. A czemuż by nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 nie wiem, musiała by być duuuża różnica w ceniemam Dovre używaną 2 lata. Niby nic jej nie brak, ale widzę, ze szmury już trzeba będzie wymienic, szyba nie chce się doczyścic, a nawet ja to już nie jest taka ładna, jak nowa i szybciej się brudzi, porysowała sie pewnie z lekka, choc w oczy się nie rzuca. Nie wiem, jak tam ruszt - po jakimś czasie podobno może sie przepalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 16.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 jeśli koza jest w bardzo dobrym stanie (nie popękane szamoty, cała szyba, dobre zawiasy itp), a i cena byłaby atrakcyjna to jak najbardziej tak. my mamy kozę Nordstar - chodzi 3 sezon, i jest w naprawdę dobrym stanie, działa bez zarzutu (oczywiście jak się ją nakarmi ), gdybym w tym momencie miała kupić taką kozę używaną, a cena jak mówiłam byłaby atrakcyjna to bez wahania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 01.02.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jak w temacie. Chodzi o "kozę" Jotula. Była używana 3 lata, stan bardzo dobry. Nie chodzi o cenę (bo tej jeszcze nie znam) tylko o sam fakt kupienia używanego pieca. ja kupiłem jotul F-100 była po niepełnym sezonie grzewczym z polską gwarancją (jeszcze jest) palę ostro trzeci sezon i nie narzekam. NIe wachałbym się przed zakupem uzywanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts