Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

metalowcy cała prawda

matka dyrektorka

Recommended Posts

żart to czy nie? :roll:

• W szufladzie córki/syna odnalazłam żyletki - co to oznacza?

Żyletki są najczęściej urzywanym narzędziem przez szatanistów praktykujących tzw. "okultycyzm" (najniebezpieczniejszy odłam szatanizmu). Szataniści urzywają ich do nacinania skóry rąk w celu spuszczenia krwi, którą następnie piją. Jeżeli odnaleźliście państwo taką żyletkę w ekwipunku swojej pociechy, to niemalże w stu procentach oznacza to, iż dziecko praktykuje tzw. "okultycyzm".

http://free.of.pl/m/metalowcyzlem/porady.php#17

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jaaaaaaaaa pierniczeeeeeeeeee :o :o :o :o :o :o :o :o :o

oświadczam lojalnie - proszę się ze mną nie zadawać, bo to się może źle dla Was skończyć wedle tego artykułu i najlepiej schodzić mi od razu z drogi .... :lol: :lol: :lol:

acha ... a na kuligu to czarna msza bedzie ..... musowo .... :lol:

dziecko mi przyniosło :D tak zwane i do złudzenia gwiazdę betlejemską przypominające :wink:

wachom się nieco, czy to na poważnie, czy ktoś dla hecy to spłodził :roll:

Coooo Ty gadasz??? :o :lol: :lol: :lol:

a skąd Twoje dziecko wytrzasnęło takie rewelacyjne news'y? :D

a mnie sie to podoba - to od kościoła też z daleka najlepiej :lol: :

cytat:

• Moja córka/syn mimo, że nie jest tzw. "metalowcem" przebywa w towarzystwie osób ubranych na czarno.

Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno (są to tzw. "szataniści").

Naprrrrrrrrawdę - dawno się tak nie ubawiłam - REWELACJA :D :D :D

dziecku koledzy podrzucili (tzw metalowcy, wcale nie z tzw oazy :wink: )

kurrrde .... to moja córka to już w ogóle - tzw. szatanistka pełną gębą .... ma kolegów metalowców , nosi czarną apaszke z czachami i napisem Metallica , i gra na czarnej gitarze elektrycznej przy której stoi czarny piecyk - bynajmniej nie do smażenia .... :lol: :wink:

kurrrde .... to moja córka to już w ogóle - tzw. szatanistka pełną gębą .... ma kolegów metalowców , nosi czarną apaszke z czachami i napisem Metallica , i gra na czarnej gitarze elektrycznej przy której stoi czarny piecyk - bynajmniej nie do smażenia .... :lol: :wink:

Toćka w toćkę ......................tylko.............

-syn

i gitara jest "krwisto czerwona" :) Gimnazjalista.

Jak rozpoznać typ muzyki metalowej/rockowej?

- Jeżeli w ścianie dźwieku wydobywającej sie z magnetofonu nie można dosłyszeć się słów wokalisty , a słuchając jej np. podczas odkurzania dużego pokoju, dostaje Pani/Pan halucynacji, należy natychmiastowo odłączyć magnetofon od zasilania. Właśnie muzyka metalowa oraz rockowa powoduje takowe zaburzenia świadomości - to jest najłatwiejszy sposób rozpoznania.

dziecko mi przyniosło :D tak zwane i do złudzenia gwiazdę betlejemską przypominające :wink:

wachom się nieco, czy to na poważnie, czy ktoś dla hecy to spłodził :roll:

Coooo Ty gadasz??? :o :lol: :lol: :lol:

a skąd Twoje dziecko wytrzasnęło takie rewelacyjne news'y? :D

a mnie sie to podoba - to od kościoła też z daleka najlepiej :lol: :

cytat:

• Moja córka/syn mimo, że nie jest tzw. "metalowcem" przebywa w towarzystwie osób ubranych na czarno.

Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno (są to tzw. "szataniści").

Naprrrrrrrrawdę - dawno się tak nie ubawiłam - REWELACJA :D :D :D

No to strace przyjaciół, bo prawie cały czas łaze na czarno :-?

Ja też. Kilka lat temu dwie panie z ŚJ wcisnęły mi na ulicy Strażnice i był tam całkiem zabawny artykuł (przeczytałem, bo był o mojej ulubionej kapeli) o tym jaka tam metalowa muzyka jest zła, bo jakiś chłopaczek w USA po przesłuchaniu paru kawałków Metallicy wyrżnął w pień całą swoją rodzinę.

P.S. Ogólnie to powinno się takie głupoty cenzurować, bo jeszcze ktoś w to uwierzy. Ja osobiście znam prezesa pewnej bardzo poważnej firmy, który po pracy, ze swoją kapelą nagrywa płyty, gra koncerty i jak to on mówi "oni po prostu napi...ją metal".

:D

z tego calego metalu to jeszcze w latach 80ych ubieglego stulecia robili sobie zarty

http://www.youtube.com/watch?v=NqteDk15Ud8

:D

wiesz .... ja sobie ideologii nie dorabiam ... słuchać lubię , uwielbiam ten styl muzyki .... drugiego dna oraz ideologii się nie dopatruję .... :roll:

Co mam ci odpowiedziec - ze ludzie maja prawo smiac sie ze wszystkiego ? :D

A ze widza to w ten sposob - ze jest to muzyka niespelnionych, bialych sissi ze sklonnosciami do samodestrukcji - to nie moja wina :D

Lubie ten rodzaj muzyki , zwlaszcza gdy dzielnie przy tym daja i na dodatek z wielkim wdziekiem - po niemiecku :D

Jest proiblem.

Na czarno to już nie chodzą tylko metalowcy (mają zresztą kilka innych atrybutów :)) ale ostatnio wypierani są przez EMO.

Emo jest czarne, Emo jest smutne, Emo się tnie (ale nie pije krwi , bo jest nieszczęsliwe - dlatego się tnie), Emo siedzi w kącie nieszczęśliwe i more or less wygląda jak dziewczynka z filmu The Ring.

Ale czy mohery już o tym wiedzą ? :roll: