lump praski 16.01.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1HQIcdGg63I Musza byc wlosy zaczesane na oczy - T shirt w dowolnym kolorze . U metalpwcow - obowiazkowo czarny Dziela z metalowcami sklonnosci do samodestrukcji - ale to zalezy .........jak bogatych ma sie rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Stoliczne Emo są czarne z góry na dół (włącznie z obwódką wokół oczu co powoduje, że wyglądają jak szop pracz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 O, well........nie maja polotu amerykanskich emo Lub tak zamoznych rodzicow Emo dotarlo do Sesame Street Juz nie ma Elmo jest Emo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 O, well........nie maja polotu amerykanskich emo Lub tak zamoznych rodzicow Myślę, że both Ale wyglądają śmiesznie A metalowcy za nimi nie przepadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Obawiam sie, ze metalowcy nie przepadaja za nikim z wyjatkim siebie samych Ale metal to nizsze stany klasy sredniej albo stany dosc biedne . A emo - no coz ........tak odczuwac bol istnienia moze tylko ktos kogo od malego zmuszaja do jedzenia i kupowania lpodkoszulek za 30 dol w abercrombi and fyncz czy temu podobnym badziewiu Ktos kto ubiera sie w sekond handach z przymusu i zastanawia sie co wtrzachnie na wieczor zeby mu kiszki marsza nie graly chyba nie bedzie mial podobnych dylematow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Obawiam sie, ze metalowcy nie przepadaja za nikim z wyjatkim siebie samych Ale metal to nizsze stany klasy sredniej albo stany dosc biedne . A emo - no coz ........tak odczuwac bol istnienia moze tylko ktos kogo od malego zmuszaja do jedzenia i kupowania lpodkoszulek za 30 dol w abercrombi and fyncz czy temu podobnym badziewiu Ktos kto ubiera sie w sekond handach z przymusu i zastanawia sie co wtrzachnie na wieczor zeby mu kiszki marsza nie graly chyba nie bedzie mial podobnych dylematow To moze ja polece po calosci i przedstawie najbardziej obecnie kontrowersyjna muzyke Albo to http://www.youtube.com/watch?v=DZHw9uyj81g Ja to jestem dopiero niszowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Ja to jestem dopiero niszowcem A takiego. Jaka to nisza, jak tam sami metalowcy na obrazkach? Znacząca większość na czarno odziana a na łbach długie włosie. Paru to nawet w barokowych perukach, znaczy jeszcze gorzej. Nie widziałem tylko żyletek, ale to pewnie wina złego kadrowania. Tak tak, na niszowość to se trza zasłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Emo jest czarne, Emo jest smutne, Emo się tnie (ale nie pije krwi , bo jest nieszczęsliwe - dlatego się tnie), Emo siedzi w kącie nieszczęśliwe i more or less wygląda jak dziewczynka z filmu The Ring. ta wychodząca ze studni ... pasuje jak ulał ... motto EMO: cześć .... jestem nieszczęśliwa, idę się zabić ... do zobaczenia jutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 16.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Katastrofa , gdy pięcioro EMO , znajdzie się w jednym pokoju ... ...dla jednego zabraknie kąta do płakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 16.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 W osiemdziesiatych latach w moim liceum były zwyczaj otrzesin . No i mozna był sie ubierać na ta imprezyję dowolnie. Pewnym razem moi kumple przebrali sie tak: http://img34.imageshack.us/img34/100/pict0006jo.jpg ( ja akurat byłem ubrany jak robol z Village People ). W każdym razie następnego dnia sąsiad Noxilinki poleciał do jej babci z messagem typu: Na tego chłopoka (czyli Mnie) to trzeba uważać !!Oni siem ubierają na czarno , chodzą w nocy na cmentarz. I wykopuja umarłych i potem ich palą i narkotyzują siem tym dymem i dlatego wszystcy chodzą na czarno. Pani! Sam to widziałem szli główna ulicom pewnie na Cmentarną chcieli skryncać.A tem chłopok to juz siem ubroł jak robol i jeszce im zdjęcia robił , pewnie szukali łopat do wykopywania trumien." Umysłowość gościa jak widać kwitnie i znalazł następców. PS Lumpika dzieki za link z Pachabelem , znałem ten Canon ale nie wiedziałem czyje to, jakoś ubzdurało mi sie ze to La Notte Vivaldiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Prosze bardzo Ten canon zrobil sie teraz niesamowicie popularny w naszej norze czyli niszy I jest jakis ogolny zawrot do muzyki baroku - maja ludzie pomysly To z dedykacja dla wszystkich emo i 2 ga wersja rownie ladna Dzis go graja w Filharmonii Warszawskiej - chyba w jakims niezlym wykonaniu - ach, poszlabym sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 16.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Tym marszem ......to już pojechałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wszystko sie zmienia i wszystko zostaje takie samo Wbrew pozorom Chopin jest szalenie nowoczesny No to czesc druga i pod koniec wlasnie ..... .http://www.youtube.com/watch?v=rEX1dYyvmig&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Tym marszem ......to już pojechałaś ... A moze to http://www.youtube.com/watch?v=4WBZwLkvpFI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 16.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wszystko sie zmienia i wszystko zostaje takie samo Wbrew pozorom Chopin jest szalenie nowoczesny Nowoczesny to dla mnie jest Nigel Kennedy http://www.youtube.com/watch?v=w8dq9NodWDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 - A ....jak nowoczesnie to nowoczesnie ...i Musorgski , prosze bardzo http://www.youtube.com/watch?v=Bh65GzLKRls&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 żart to czy nie? • W szufladzie córki/syna odnalazłam żyletki - co to oznacza? Żyletki są najczęściej urzywanym narzędziem przez szatanistów praktykujących tzw. "okultycyzm" (najniebezpieczniejszy odłam szatanizmu). Szataniści urzywają ich do nacinania skóry rąk w celu spuszczenia krwi, którą następnie piją. Jeżeli odnaleźliście państwo taką żyletkę w ekwipunku swojej pociechy, to niemalże w stu procentach oznacza to, iż dziecko praktykuje tzw. "okultycyzm". http://free.of.pl/m/metalowcyzlem/porady.php#17 No sorry (wlazałam na podany adres)ale tego chyba nikt zdrowy i dorosły na serio nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Myślę, że both Ale wyglądają śmiesznie A metalowcy za nimi nie przepadają Jak to nie przepadają? Przecież jak się takie emu pochlasta to drapieżny metalowiec tylko czeka aby mu zlizać uciekającą krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2010 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Metalowcy - rozowe slonie no i jeden z * ojcow * metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2010 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No taaaak, bylam blisko , to rzeczywiscie hymn emo orginalnie wersja jazzowa Billie Holiday a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts