Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

metalowcy cała prawda

matka dyrektorka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Obawiam sie, ze metalowcy nie przepadaja za nikim z wyjatkim siebie samych :D

Ale metal to nizsze stany klasy sredniej albo stany dosc biedne .

A emo - no coz ........tak odczuwac bol istnienia moze tylko ktos kogo od

malego zmuszaja do jedzenia :D i kupowania lpodkoszulek za 30 dol w

abercrombi and fyncz czy temu podobnym badziewiu

:D :D :D

Ktos kto ubiera sie w sekond handach z przymusu i zastanawia sie co wtrzachnie na wieczor zeby mu kiszki marsza nie graly chyba nie bedzie mial podobnych dylematow :D

Obawiam sie, ze metalowcy nie przepadaja za nikim z wyjatkim siebie samych :D

Ale metal to nizsze stany klasy sredniej albo stany dosc biedne .

A emo - no coz ........tak odczuwac bol istnienia moze tylko ktos kogo od

malego zmuszaja do jedzenia :D i kupowania lpodkoszulek za 30 dol w

abercrombi and fyncz czy temu podobnym badziewiu

:D :D :D

Ktos kto ubiera sie w sekond handach z przymusu i zastanawia sie co wtrzachnie na wieczor zeby mu kiszki marsza nie graly chyba nie bedzie mial podobnych dylematow :D

To moze ja polece po calosci i przedstawie najbardziej obecnie kontrowersyjna muzyke :D

:D

Albo to http://www.youtube.com/watch?v=DZHw9uyj81g

Ja to jestem dopiero niszowcem :D

Ja to jestem dopiero niszowcem :D

A takiego. Jaka to nisza, jak tam sami metalowcy na obrazkach? Znacząca większość na czarno odziana a na łbach długie włosie. Paru to nawet w barokowych perukach, znaczy jeszcze gorzej.

Nie widziałem tylko żyletek, ale to pewnie wina złego kadrowania.

Tak tak, na niszowość to se trza zasłużyć.

Emo jest czarne, Emo jest smutne, Emo się tnie (ale nie pije krwi , bo jest nieszczęsliwe - dlatego się tnie), Emo siedzi w kącie nieszczęśliwe i more or less wygląda jak dziewczynka z filmu The Ring.

ta wychodząca ze studni ... pasuje jak ulał ... motto EMO:

cześć .... jestem nieszczęśliwa, idę się zabić ... do zobaczenia jutro ... :lol:

W osiemdziesiatych latach w moim liceum były zwyczaj otrzesin . No i mozna był sie ubierać na ta imprezyję dowolnie. Pewnym razem moi kumple przebrali sie tak:

http://img34.imageshack.us/img34/100/pict0006jo.jpg

( ja akurat byłem ubrany jak robol z Village People :D :D :D ).

W każdym razie następnego dnia sąsiad Noxilinki poleciał do jej babci z messagem typu:

Na tego chłopoka (czyli Mnie) to trzeba uważać !!Oni siem ubierają na czarno , chodzą w nocy na cmentarz. I wykopuja umarłych i potem ich palą i narkotyzują siem tym dymem i dlatego wszystcy chodzą na czarno. Pani! Sam to widziałem szli główna ulicom pewnie na Cmentarną chcieli skryncać.A tem chłopok to juz siem ubroł jak robol i jeszce im zdjęcia robił , pewnie szukali łopat do wykopywania trumien."

Umysłowość gościa jak widać kwitnie i znalazł następców.

PS

Lumpika dzieki za link z Pachabelem , znałem ten Canon ale nie wiedziałem czyje to, jakoś ubzdurało mi sie ze to La Notte Vivaldiego.

Prosze bardzo :D

Ten canon zrobil sie teraz niesamowicie popularny w naszej norze czyli niszy :D

I jest jakis ogolny zawrot do muzyki baroku - maja ludzie pomysly :D

To z dedykacja dla wszystkich emo

i 2 ga wersja rownie ladna

Dzis go graja w Filharmonii Warszawskiej - chyba w jakims niezlym wykonaniu - ach, poszlabym sobie :roll:

żart to czy nie? :roll:

• W szufladzie córki/syna odnalazłam żyletki - co to oznacza?

Żyletki są najczęściej urzywanym narzędziem przez szatanistów praktykujących tzw. "okultycyzm" (najniebezpieczniejszy odłam szatanizmu). Szataniści urzywają ich do nacinania skóry rąk w celu spuszczenia krwi, którą następnie piją. Jeżeli odnaleźliście państwo taką żyletkę w ekwipunku swojej pociechy, to niemalże w stu procentach oznacza to, iż dziecko praktykuje tzw. "okultycyzm".

http://free.of.pl/m/metalowcyzlem/porady.php#17

No sorry (wlazałam na podany adres)ale tego chyba nikt zdrowy i dorosły na serio nie pisał. :-?