daggulka 17.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Tia ... temat o metalowcach , a lump jak zwykle pierrrniczy nie na temat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 17.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no i jeden z * ojcow * metalu A tu jedno z jego dzieci kawałek ten sam "noc na Łysej Górze" : Inny ich kawałek tego zespołu- najlepsza przeróbka muzyki filmowej z horroru: http://www.youtube.com/watch?v=j2-bt097MjE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.01.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Tia ... temat o metalowcach , a lump jak zwykle pierrrniczy nie na temat .... na temat, na temat ,tyle że nieco inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 17.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 bo.............................. http://images44.fotosik.pl/249/323396ff942dcbb9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 niezłe, niezłe .... nawet by się zgadzało, gdyby nie ten make up , i pieszczochy .... moje były z ćwiekami a nie z kolcami .... i te naboje .... nie no - masakra oni to się chyba mało modlą - nawet śpiewając .... ale te babcie moherowe coby ich spotkały na ulicy to by rekordy pobiły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Niezwykle dzieki Noxill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Tia ... temat o metalowcach , a lump jak zwykle pierrrniczy nie na temat .... Tak ci sie tylko wydaje Jak zwykle To, ze t y nie rozumiesz o czym jest mowa nie znaczy bynajmniej, ze nie na temat . My nosimy moherowe berety w kolorze fioletowym Z pomponikami Taka m o d a nastala, ale moze jeszcze do ciebie n i e doszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 powiem więcej ..... była i już przeszła .... pozostał mi po niej moherowy sweter którego nie ubrałam ani razu .... z pomponikami na sznureczkach .....zmartwić Cię musze ... 100 lat za murzynami jesteś z tą swoją modą..... kwiatuszku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Byla, przeszla i juz n i g d y nie dojdzie . Ale chociaz nazwisko _ Musorgski _ nie bedzie ci obce Taki kompozytor byl i metalowcy go lubia baaardzo lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 17.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Mnie wczoraj junior ( 1-sza gimnazjum) zaskoczył , aż mi " scenka opadła". Zapytał o B.B. Kinga i blusa. Okazało sie ,ze słucha bluesa. !!!! Tylko dlaczego nie przeleciał sie głębiej po półce z CD, by se znalazł Tym ja go zaskoczyłem Tylko się zastanawiam ....1-sza gimnazjum i blues?? może trza do lekarza.....z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 .... Tylko się zastanawiam ....1-sza gimnazjum i blues?? może trza do lekarza.....z nim. eee "zaraziłem się " Nalepą jak miałem lat 8. Chiba że ze mną cuś nie teges. I dalej kocham "białego" bluesa... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Żyletki?? Kiedyś zbierałem i miałem niezła kolekcję. Nawet nie wiedziałem,że byłem metalowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8 odjechałem. To były casy ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.01.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Mnie wczoraj junior ( 1-sza gimnazjum) zaskoczył , aż mi " scenka opadła". Zapytał o B.B. Kinga i blusa. Okazało sie ,ze słucha bluesa. !!!! Tylko dlaczego nie przeleciał sie głębiej po półce z CD, by se znalazł Tym ja go zaskoczyłem Tylko się zastanawiam ....1-sza gimnazjum i blues?? może trza do lekarza.....z nim. tak się "martwisz " jak ja o swojego młodego który pod koniec podstawówki odkrył Kaczmarskigo wlazł w niego z butami i mógłby już chyba jakiś doktorat napisać drobny teraz (trzecia gimnazjum ) zachwycił się Demarczyk no zdrowe to?? w stałym słuchaniu ma jakieś folki i folk-metalo-punk-blues-cośtam i jakąś pozję śpiewaną nie doznaję halucynacji i zaburzeń świadomości ,ale może dlatego że nie odkurzam dużego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8 odjechałem. To były casy ech ja uwielbiam ONE .... a teraz akurat słucham w tej chwili kuźwa ... kiedyś Metallica miała powera .... mogę godzinami ....zgadnij z czym mp3 mam w samochodzie na jednej najlepsze kawałki Metallica , Iron Maiden, Megadeth i Stratovarius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Złomiaże są na topie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nie . To juz niszowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8 odjechałem. To były casy ech ja uwielbiam ONE .... a teraz akurat słucham w tej chwili kuźwa ... kiedyś Metallica miała powera .... mogę godzinami ....zgadnij z czym mp3 mam w samochodzie na jednej najlepsze kawałki Metallica , Iron Maiden, Megadeth i Stratovarius sie starzeją jak my, ot cała prawda. wynajduje sobie ostatnio takie stare kawałki. Szczególnie jak siedzę sam w hotelu... np porównaj : - Jarocin 92 i : http://www.youtube.com/watch?v=62xhK6CMWBQ&feature=related - woodstock 2000ileśtam jak to wszystko wyładniało, wypieszczone że aż ach.. Szkoda, bo brak już tej zadziory, buntu i prawdziwości. Pozdro: W aucie wałkuję Motorheada i Watersa ( akurat nie za mocne ale uwielbiam gościa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 fakt .... ugrzecznili się ..... ale tak jak mówisz - to czas z czasem Kobranocka się ugrzeczniła, Metallica sie wypaliła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 i tylko Lemmy został na placu boju no dobra, Angus też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts