Bets2006 15.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ostrzegam przed zatrudnianiem wykonawcow z firmy Wladyslaw Adam z Gdanska. Wspolpracuje on z p.Krzysztofem Wieczorkowskim (pseudonim SIWY, lat 38, obejrzec sobie pana mozna na 'naszej klasie' zeby wiedziec jak wyglada) Panowie odstawiaja lipe, dzwonia po kilka razy dziennie 'wydzierajac morde' i traktujac klienta jak smiecia. Sa niepunktualni i urywaja sie po kilku godzinach jesli fizycznie nie stoi sie im nad glowa. Biora zaplate za czesc 'wykonanej' (spartaczonej) roboty po czym wiecej nie stawiaja sie do pracy nie informujac nawet klienta o tym. Dzialaja na terenie Gdanska glownie choc wiem ze p.Wieczorkowski kreci sie tez w Bydgoszczy. stratna Klientka (Gdansk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 15.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 w czym się "specjalizują" za wyjątkiem wyłudzania kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bets2006 16.01.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 w czym się "specjalizują" za wyjątkiem wyłudzania kasy? Podejmuja sie chyba wszystkiego. U mnie podjeli sie hydrauliki i kafelkow. Elektryka mialam wlasnego, wiec nie wiem czy tego tez sie podejmuja czy nie. W kazdym razie tych panow nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts