metaxurgijo 16.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 witam mam takie pytanko kupilem ok 2 lata temu lodowke samsung typ RL28FBSW/SI czyli z tylu klapy nic nie ma plyta i wszystko zabudowane i tu jest problem bo w srodku zbiera mi sie woda jest tam odplyw czyscilem wsadzalem drucik i nic dalej sie zbiera doszlem metoda prob i znalazlem ten zbiorniczek z tylu ale tam jest czysto a woda dalej sie zbiera pomozcie bo juz sam nie wiem co robic gwarancja minela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 poczytaj dokładnie gwarancję na agregat i inne możesz miec 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metaxurgijo 16.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 kurde jest problem mam tylko fakture jak i gdzie to zadzwonic w instrukcij obslugij pisze ze tylko dwa lata jest gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/8533 tu masz link tam masz pola wpisz swopje dane zapytanie ile jest gwarancji faktura tez jest gwarancją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metaxurgijo 17.01.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dziekuje za link poczekam co odpisza dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metaxurgijo 18.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam odezwali sie zadzwonilem na infolinie i gwarancja jest tylko na dwa lata moze jest ktos kto zajmuje sie naprawa lodowek z okolic rudy slaskiej ew kto zna sie na tym problemie wszystko juz probowalem nawet byli tacy fachowcy co chcieli juz ciac ta blache z tylu inny zas wymiana na nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 18.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja mam na to proste rozwiazanie. Tam gdzie jest ten drucik czyli dziurka przez którą powinna odpływać woda przyłóż taką rórkę jak do ściągania wina z balona (tylko żeby przyklegała jak najbardziej do scianki lodówki) i dmuchnij z całej siły. Gwarantuję że ci to odepcha pspływ wody. U mnie tez nic nie dalo czyszczenie tym drucikiem dopiero jak zrobiłem to co wyżej napisałem rurka odpływowa jest drożna i nigdzie nie zbiera sie woda.czynność prosta a na 1000% skuteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts