pawelpiwowarczyk 18.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Hop, hop.Czy w biznesie drabinowym coś się zmieniło od ostatniego postu? Teraz ja zamierzam kupić drabinę trójelementową. Mam od pół roku pożyczony od szwagra jeden element Krause Corda 3x11, ale ostatnio dziwnie na mnie patrzy, więc będę musiał mu go wreszcie oddać. Materialista jeden. Podoba mi się Krause Tribilo 3x9. Producent obiecuje wysokość roboczą 7,10m ,a to pomiędzy Cordą 3x10 a 3x11. Tylko ta cena.Ale planuję kilkadziesiąt roboczogodzin spędzić na wysokości 5-6-7metrów, więc takie cudo byłoby w sam raz. Czy Krause Corda to jakaś gorsza linia modelowa? Na polskiej stronie Krause nie znalazłem informacji o Cordzie.Czy ktoś orientuje się, czym różni się linia Corda od linii Tribilo, w szczególności jakiej szerokości stabilizator zamontowany jest w Tribilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 15.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Corda to seria marketowa - trochę cieńsze profile ale porządna - właśnie zamierzam taką kupić za 269 zł w Castoramie - 3x7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 27.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Kupiłem w Castoramie drabinę 3x8 z opcją na schody za 286 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Kolega z pracy kupił Drabinkę na Allegro za prawie 300 zł - też na schody 3x9 . Wykonanie w porównaniu z Krause - bardzo przeciętne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal87 29.01.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5944356420 Co sądzicie o tych drabinach? Profile wydaja się ok, szersze niż w krause, krause ma 60x20,x1,3 tutaj grubość 1,25, warto w to inwestować czy lepiej krause? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 29.01.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Wygląda przyzwoicie. Od 5-6 lat mam u siebie drabinę Alossa 3x11 i mogę szczerze polecić. Wypada taniej od Krause, a jakościowo nic a nic nie odbiega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszww24 17.03.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Nie ma co się dziwić, kupując bezpośrednio od producenta masz gwarancję lepszej jakości, a kupując drabiny na allegro od nieznanych firm niech kolega się nie dziwi, że będzie miał połamane nogi Niestety, ale takie firmy to krętacze i szczebelki są chudziutkie i drabiny nie nadają się do użytku po tygodniu. Co do tematu, krause albo [moderowano], nie ma co ryzykować zdrowia i kupować drabin od nieznanych producentów, z drugiej strony za drabinę nie ma co przepłacać, więc zwracaj uwagę na stosunek jakości do ceny. Edytowane 5 Maja 2016 przez finlandia reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts