Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogródek Daszum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dolabella zaglądam często do Twojego ogrodu i patrzę jak się zmienia.

To forum dotyczące ogrodów, a tak mało ludzi pokazuje swoje ogrody.

Twój to prawdziwy, piękny ogród, a mój to ogródek - po prostu działka pracownicza. Z dwóch stron mam sąsiadki, które sieją marchew i pietruszkę, nie jesteśmy od siebie w żaden sposób odgrodzone. Trudno mi fotografować,tak żeby paliki od pomidorów nie wchodziły w kadr.

Mam zamiar zrealizować swoje marzenie o pięknym, dużym ogrodzie, bo działki już mam, nawet dwie (łącznie prawie 40 arów). Ale muszę jeszcze z tym poczekać, bo na razie walczę z Zakładem Energetycznym, ale to już inna bajka.

dolabella zaglądam często do Twojego ogrodu i patrzę jak się zmienia.

To forum dotyczące ogrodów, a tak mało ludzi pokazuje swoje ogrody.

Twój to prawdziwy, piękny ogród, a mój to ogródek - po prostu działka pracownicza. Z dwóch stron mam sąsiadki, które sieją marchew i pietruszkę, nie jesteśmy od siebie w żaden sposób odgrodzone. Trudno mi fotografować,tak żeby paliki od pomidorów nie wchodziły w kadr.

Mam zamiar zrealizować swoje marzenie o pięknym, dużym ogrodzie, bo działki już mam, nawet dwie (łącznie prawie 40 arów). Ale muszę jeszcze z tym poczekać, bo na razie walczę z Zakładem Energetycznym, ale to już inna bajka.

daszum,

Twój ogródek jest śliczny. Ja długo nie będę jeszcze miała takich dorodnych roślin. Czuć rękę dobrego ogrodnika.

Uczę się dopiero ogrodnictwa, m.in. zaglądając tutaj. Wciąż szukam też inspiracji, a jak piszesz, brakuje na forum ogrodowych zdjęć.

Nie ma zdefiniowanego miejsca na grodowe galerie. Ja pokazuję swoją w "Galeriach domów", część osób prezentuje swoje ogródki w Dziennikach budowy. Może warto stworzyć galerię ogródków?

To prośba do moderatorów. Czy ktoś jeszcze popiera ten pomysł?