benik 22.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 WItam wiesz co ja kupowalem z Wosto razem wiec jesli pisal ostatnio ze byl po 600 to chyba po tyle jest ale ja zakupilem razem z Wosto pellet i powiem tak ze mieszanka sie pali bardzo dobrze owiec + pelet ale teraz jak pale tylko pelletem to jest mniej w srodku pieca sadzy itd,...dla mnie mniej pracy przy czyszczeniu obecnie czyszcze piec co 4tyg a podczas pracy z owsem co 2tyg ale moze to kwesta ustawien i spalania i napewno owsa i pelletu jak sie spala i jaka jest jego jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domyzbali73 19.08.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam forumowiczów..Dopiero zamierzam kupić kocioł na pellet i mam pytanie..Widzę że mieszacie pellet z owsem, a czy ktoś próbował palić mieszanką pelletu z wiórami??Mam dom o powierzchni 200m2 jaki piec polecacie i o jakiej mocy??Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunet1982 20.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam, W tym roku też nabyłem taki piec tj. Q EKO BIO HEIZTECHNIK. Jest zadowolony z jego funkcjonowania. O piecu dowiedziałem się od Doradcy Technicznego sklepu online Ekogrzanie http://www.sklepekogrzanie.pl Mój instalator z Poznania tak mi podłączył piec, że mam prawie o połowę niższe rachunki niż poprzednio. Chyba chodzi o ustawienia. Ja w każdym razie jest zadowolony i jak najbardziej polecam kotły producenta Heiztechnik. Jeśli macie jakieś konkretne pytanie jak u mnie to funkcjonuję to proszę o e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 21.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 coraz weselsze są te krypto reklamy na forum Jest gdzieś admin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 21.06.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kroitz co się czepiasz. Kryzys jest trzeba się jakoś ratować, każda reklama jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts