piotr001 16.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 mam ogrzewanie podłogowe elektryczne. kupiłem termostat podłogowy BERKERA niewiem jak to połączyć. dodam że troche się znam na elektryce.z puszki w ścianie wystaje zasilanie,przewód cienki 2 żyły czarny (to chyba czulnik temperatury),przewód niebieski co ma 2żyły, i czarny taki sam jak niebieski. dzięki za pomoc. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 16.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Mówisz, że troche się znasz więc zacznij od użycia miernika... a potem to już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 nie wiem kto Ci powiedzial ze sie znasz. nie znasz sie i juz, wiec zadzwon po elektryka montaz termostatu to chyba nie kosztuje tysiace zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 18.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ile w końcu wystaje tych przewodów z puszki?ładnie je posegreguj i zrób zdjęcie. Jeśli masz czujnik temperatury w podłodze to czy aby na pewno jest przystosowany do Twojego termostatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts