rustin 20.12.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 To na jakiej podstawie polecasz hortmasza? Jak to gorszy chińczyk niż krysiak ? dlaczego nie polecałeś żadnej kosiarki jak pytałem tylko teraz twierdzisz , ze kiepska kupiłem ? takich znaffffców jak ty to na pęczki na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksy79 04.01.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nie rozumiem za bardzo o co chodzi z tym brakiem kółek w Faworycie? Nie ma już dostępnych tak?Ja mam kosiarkę tej marki i jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 04.01.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Co nie rozumiesz ? Kolega kupił taką kosiarkę z napędem, pękło mu tylne kółko i jest nie do dostania. Dzwonił do krysiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagorski-tomasz 06.01.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 To na jakiej podstawie polecasz hortmasza? Jak to gorszy chińczyk niż krysiak ? dlaczego nie polecałeś żadnej kosiarki jak pytałem tylko teraz twierdzisz , ze kiepska kupiłem ? takich znaffffców jak ty to na pęczki na tym forum Jak by nie tłumaczył to ty i tak swoje,znawców jest na pęczki ale takich upierdliwych gości jak ty jest jeszcze więcej,logujesz się wszędzie gdzie się da,polecają ci różny sprzęt z podanych przez ciebie linków a ty masz póżniej pretensje do garbatego że ma proste dzieci,piszesz mało zrozumiale nie opisujesz dokładnie sytuacji a potem się czepiasz,ponadto nie mam obowiązku czekać na twoje posty i od razu na nie odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 06.01.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 za ty ty piszesz dobre rady.zenada znaffffffffco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaKapaka com 03.08.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich mam pytanie poco w nozu od kosiarki otwory boczne prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts