andrzej michał 16.01.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 musze na dniach podjac decyzje - co wybrac tynk standartowy czy gipsowy czy tez zdecydowac sie na regipsy. Sciany mam z bloczkow keramzytowych ( ladne , tzn rowne).doradzcie cna co sie zdecydowacandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 16.01.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Witam!To pytanie jest z serii co jest lepsze: styropian czy wełna? albo beton komórkowy czy ceramika? Tyle samo będzie zwolenników tynków gipsowych jak i tradycyjnych oraz płyt G-K. Ja w domu mam tynki tradycyjne (komin, łazienka) gipsowe- Knaufa, oraz płyty G-K. Nie powiem który jest lepszy a który gorszy, który tańszy a który droższy. Każdy ma swoje wady i zalety. Tak więc wybór należy do ciebie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts