Boni55 17.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witam wszystkich.Zastanawiamy się nad kupnem jasnej deski barlinowskiej z mega połyskiem( jesion family) i w związku z tym moje zapytanie.Jak później użytkuje się taka podłoga czy nadal jest taki piękny połysk? Nie ukrywam ,że właśnie o ten połysk mi chodziło.Chcemy tą podłogę połączyć z płytkami z serii Nowa Gala Marmi Moderni MM01 . Czy nie za dużo będzie tego błysku i czy te kolory będą pasowac ze sobą. Jestem dużą zwolenniczką połysku dlatego nad takim zestawem się zastanawiam.Bardzo proszę o podpowiedzi czy dobrze robię... Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 17.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ja mam jesion z barlinka, tyle że półmat:)jeżeli chodzi o "połysk" to nie zmienił się od 1,5roku, generalnie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły te panele jak chodzi o wytrzymałość i jakość..nie rysują się nie matowieją mimo, że nie wciskam gościom kapci na buty po przekroczeniu progu:)w sklepie odradzali mi mega połysk ze względu na konieczność ciągłego czyszczenia i dbania, bo ponoć każdy pyłek widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 19.01.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Moi drodzy nikt nie ma w domku podłogi z połyskiem,aby mógł sie podzielić swoimi doświadczeniami,jak się taką podłogę użytkuje?Moja dla przypomnienia to jesion family z mega połyskiem.Tak się zastanawiam ,na której mniej widac kurzu na połysku czy też na półmacie? Pomóżcie podjąć decyzję,abym się w przyszłości nie "przerobiła" Tak jak pisałam wyzej chce tę deskę barlinowską połączyc z gresem z firmy Nowa gala z kolekcji Marni Modermi 001.W sumie stworzy to jedną tafle.Bedzie to dobrze wyglądać.???Kto mi doradzi??? proszę))))Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 19.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 w sumie do konca nie jest moja podloga uzytkowana gdyz jeszcze nie mieszkam w domu, ale w gabinecie mamy podlge barlinka dab polysk, i juz moge powiedziec ze widac na nim wszystko. Moj maz poprostu zamarzyl sobie polysk i teraz zabrania wchodzic w butach gdyz zauwazyl juz male ryski:) Takze mysle ze w przyszlosci pojawi sie tych rysek wiecej... ale podloga blyszczy sie niesamowicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts