Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podłoga barlinek z mega połyskiem

Boni55

Recommended Posts

Witam wszystkich.Zastanawiamy się nad kupnem jasnej deski barlinowskiej z mega połyskiem( jesion family) i w związku z tym moje zapytanie.Jak później użytkuje się taka podłoga czy nadal jest taki piękny połysk? Nie ukrywam ,że właśnie o ten połysk mi chodziło.Chcemy tą podłogę połączyć z płytkami z serii Nowa Gala Marmi Moderni MM01 . Czy nie za dużo będzie tego błysku i czy te kolory będą pasowac ze sobą. Jestem dużą zwolenniczką połysku dlatego nad takim zestawem się zastanawiam.Bardzo proszę o podpowiedzi czy dobrze robię... Pozdrawiam.....

ja mam jesion z barlinka, tyle że półmat:)jeżeli chodzi o "połysk" to nie zmienił się od 1,5roku, generalnie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły te panele jak chodzi o wytrzymałość i jakość..nie rysują się nie matowieją mimo, że nie wciskam gościom kapci na buty po przekroczeniu progu:)w sklepie odradzali mi mega połysk ze względu na konieczność ciągłego czyszczenia i dbania, bo ponoć każdy pyłek widać:)

Moi drodzy nikt nie ma w domku podłogi z połyskiem,aby mógł sie podzielić swoimi doświadczeniami,jak się taką podłogę użytkuje?Moja dla przypomnienia to jesion family z mega połyskiem.Tak się zastanawiam ,na której mniej widac kurzu na połysku czy też na półmacie? Pomóżcie podjąć decyzję,abym się w przyszłości nie "przerobiła" Tak jak pisałam wyzej chce tę deskę barlinowską połączyc z gresem z firmy Nowa gala z kolekcji Marni Modermi 001.W sumie stworzy to jedną tafle.Bedzie to dobrze wyglądać.???Kto mi doradzi??? proszę:-)))))Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów

w sumie do konca nie jest moja podloga uzytkowana gdyz jeszcze nie mieszkam w domu, ale w gabinecie mamy podlge barlinka dab polysk, i juz moge powiedziec ze widac na nim wszystko. Moj maz poprostu zamarzyl sobie polysk i teraz zabrania wchodzic w butach gdyz zauwazyl juz male ryski:) Takze mysle ze w przyszlosci pojawi sie tych rysek wiecej... ale podloga blyszczy sie niesamowicie:)