rycho13 17.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witam! Mam już ogólny pomysł na pokój, aczkolwiek nie wiem co zrobić na ściance kolankowej... Ścianka kolankowa ma wysokość 1,2m i długość z 6m, a pomiędzy nią jest balkon... Więc jest dosyć długa. Nie mam pomysłu jak ją "przyodziać" i nie chce nic głupiego"kiczowatego zrobić, żeby później nie żałować i walić się w koszta. Ma to być pokój młodzieżowy(17latka), wiec wszelakie pomysły dozwolone Proszę o pomoc Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 22.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A nie może być poprostu tynk pomalowany na jakiś mocny kolor i powtórzyć ten sam kolor w dodatkach ( półka, lampa itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 09.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 1.Jakaś extra tapeta, żywe kolory. 2.Fototapeta z odjechanym zdjęciem. 3.Kolorowa ściana, ale kolor "wyjeżdza" w fale lub zygzaki na biały skos. Oczywiście nie wszystko razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts