pabloono 17.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 d:/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 musisz zdjąc uszczelki i od środka jest regulacja następnie wciskasz uszczelki i po kłopocie czas robocizny 20minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 musisz zdjąc uszczelki i od środka jest regulacja następnie wciskasz uszczelki i po kłopocie czas robocizny 20minut cholera jakie uszczelki chyba ze piszesz o oslonkach? na dole na zawiasie sa dwie srubki jedna jest do przestawiania w poziomie druga ustawia sie wysokosc skrzydla ( gora lub dol) na gornym zawiasie mozna przesunac skrzydlo w lewo lub w prawo. wiec cwicz cwiczenie czyni mistrzem jesli juz calkowicie rozregolujesz co bylo do rozregulowania zadzwon do jakiejs firmy z oknami podesla Cai kogos kto poprawnie to wyreguluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 musisz zdjąc uszczelki i od środka jest regulacja następnie wciskasz uszczelki i po kłopocie czas robocizny 20minut cholera jakie uszczelki chyba ze piszesz o oslonkach? na dole na zawiasie sa dwie srubki jedna jest do przestawiania w poziomie druga ustawia sie wysokosc skrzydla ( gora lub dol) na gornym zawiasie mozna przesunac skrzydlo w lewo lub w prawo. wiec cwicz cwiczenie czyni mistrzem jesli juz calkowicie rozregolujesz co bylo do rozregulowania zadzwon do jakiejs firmy z oknami podesla Cai kogos kto poprawnie to wyreguluje widzisz To okno bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 TO okno jest okute jak tysiace innych i regulacja polega na prostej czynnosci jaka jest przekrecenie srubki w jedna lub w druga strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 moje pytanie jest takie czy widzisz to okno w przedstawionym linku co podał pabloono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 18.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no ja tez nie mam okularow i tego okna ni jak nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 moje pytanie jest takie czy widzisz to okno w przedstawionym linku co podał pabloono nie widze okna ale widze jakies krzaczki, to mial byc link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts