Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PANLEUKOPENIA! w Kociej Arce Noego w Radomsku!

kociamysza

Recommended Posts

Wiem, ze to straszna choroba, z mojej odleglosci pomoc mam ograniczona.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=105215&start=405

Pomoc w kazdej postaci na wage zlota.

Tel. 695-752-709

e-mail [email protected]

RADOMSKO , woj. Łódzkie

nr konta:

70 8980 0009 2007 0049 7969 0001

RTOZ Radmosko z dopiskiem 'na koty'

Tel. 695-752-709

e-mail [email protected]

Pozwolę sobie przekopiować :(

Kochani, bardzo Was proszę o pomoc w tej sprawie.

Jeśli nie możecie pomóc finansowo, to może ktoś mieszka w okolicy i mógłby pomóc chociaż logistycznie w transportach, czy co tam będzie potrzebne. Wiem, że w tej chwili taka pomoc jest równie potrzebna jak pieniądze :(

Tam jest tylko jedna kobieta, Andżelika, która normalnie ledwo dawała sobie radę z opieką nad tymi bezdomniakami. Teraz w obliczu tej strasznej choroby po prostu nie daje sobie rady, żeby ogarnąć wszystko sama. Na dodatek ostatnio dotkliwie pogryzła ją jedna z dwóch kotek, które jej sama wysłałam z Warszawy, bo tu się nie miały gdzie podziać. Andżelika jest w tej chwili na antybiotyku.

Czuję się osobiście za to odpowiedzialna, choć nie mogłam przypuszczać, że to wszystko tak się skończy :(

Niestety poza wysłaniem kasy nie mogę zrobić nic więcej, bo po prostu mam za daleko.

Liczę na to, że może jest tu ktoś, kto ma bliżej i ma chęci oraz możliwość pomocy.

• 3 weeks później...