Sadams 16.01.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Wykonałem samodzielnie instalacje elektryczną w swoim nowo budowanym domu na wsi (150m2) znam sie na elektryce skończyłem wydział elektroniki. Moje pytanie jest następujące, co mam zrobić by dołączyć tę instalacje domową do sieci energetycznej? Mam zainstalowaną przy wjeździe na działkę skrzynkę przyłącza, a od niej prowadzi (ok 50m) kabel do prowizorycznej skrzynki budowlanej umieszczonej w pobliżu domu. Kto ma zrobić wpis dotyczący budowy tej instalacji w książce budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 16.01.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 musisz poszukać klienta z uprawnieniami, który przygotuje papiery dla ZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 dokładnie ! = 3 do 5 stówek, Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markos 17.01.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Wykonałem samodzielnie instalacje elektryczną w swoim nowo budowanym domu na wsi (150m2) znam sie na elektryce skończyłem wydział elektroniki. Moje pytanie jest następujące, co mam zrobić by dołączyć tę instalacje domową do sieci energetycznej? Mam zainstalowaną przy wjeździe na działkę skrzynkę przyłącza, a od niej prowadzi (ok 50m) kabel do prowizorycznej skrzynki budowlanej umieszczonej w pobliżu domu. Kto ma zrobić wpis dotyczący budowy tej instalacji w książce budowy? Kiedyś po elektronice uzyskanie papierów na 1 kV nie było problemem. Jakiś prosty kurs i uprwanienia w kieszeni. Jak jest teraz nie wiem. Teraz i tak wezwę "fachowca" ze stempelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 18.01.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Kiedyś po elektronice uzyskanie papierów na 1 kV nie było problemem. Jakiś prosty kurs i uprwanienia w kieszeni. Jak jest teraz nie wiem. Teraz i tak wezwę "fachowca" ze stempelkiem. Uprawnienia o których piszesz nie są wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts