siuta9 01.08.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 miejski dzięki, mój mąż musi to zobaczyć jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będziemy mieć PnB to ruszamy z budową i my już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 01.08.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Koszt z montażem 6900zł. z szerokimi przetłoczeniami i w tym 2 piloty. Co tzn. "szara sygnalizacyjna", a wam na ile wycenili? My niestety troszkę poczekamy , dopiero 21 lipca zamówiliśmy , a czas oczekiwania to 6-7 tygodni Nasza Eurostyle z ryglami aktywnymi, napędem Magic 600, 2 pilotami, bez klamki zewnetrznej - 5900 z montażem. A szary sygnalizacyjny to kolor bramy czyli coś jak niżej http://www.aldor.normstahl.pl/redx_tools/mb_image.php/cid.107106103111054108050078077054099061/gid.7/OSD_eurostyle_7004_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_gab1 03.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dawno mnie nie było ponieważ front robót był i mocno zaawansowany. Jednakże dzięki temu dziś jest trzecim dniem mieszkania w Praktycznym:) Zdjęcia niedługo-jak tylko się wraz z żoną "ogarniemy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 03.08.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Gratulacje! Tempo niezłe: rok i 2 miesiące. U nas tak szybko raczej się nie uda, ale choinkę chyba nam się uda w nowym domu ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 koniecznie fotki, bo umieram z ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 04.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dawno mnie nie było ponieważ front robót był i mocno zaawansowany. Jednakże dzięki temu dziś jest trzecim dniem mieszkania w Praktycznym:) Zdjęcia niedługo-jak tylko się wraz z żoną "ogarniemy":) super:) zdjęcia prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.08.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ja_gab1, ja_gab1,ja_gab1,ja_gab1 pissssssssss choć trochę bo jajo zniosę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.08.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 aga979 a jak u was prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 07.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 aga979 a jak u was prace?[ Ręcę pełne pracy jutro zakładają piec, grzejniki i kominek,we wtorek montują kuchnię, a 16 przyjeżdżają montować drzwi, na gotowo mamy już prawie pomalowane wszystkie pomieszczenia, na polowe września mamy zamówione schody do domu tak się cieszę bo już nie długo będziemy mieszkać a jak u was prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrgawlik 08.08.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Mam pytanie z czego macie wykonaną podbitkę dachową? Jeśli mogę jakieś foto to proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 08.08.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Podbitka u nas jest taka i wygląda tak: http://img833.imageshack.us/img833/9169/img7352a.th.jpg Kolor złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 aga979 a jak u was prace?[ Ręcę pełne pracy jutro zakładają piec, grzejniki i kominek,we wtorek montują kuchnię, a 16 przyjeżdżają montować drzwi, na gotowo mamy już prawie pomalowane wszystkie pomieszczenia, na polowe września mamy zamówione schody do domu tak się cieszę bo już nie długo będziemy mieszkać a jak u was prace? aga u nas wykończeniówka sie zaczęła, ale do zamieszkania jeszcze sporo brak. Drzwi zewnętrzne, brama, wykafelkowane pom. gospodarcze, łapacz, garaż . Częściowo ocieplone poddasze. Nie wiem co jeszcze bo teraz nie ma mnie na budowie. Miejski nadzoruje. aga jaką będziecie mieć kuchnie i jakie schody? Wstaw fotki łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 08.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Kuchnia z palety Duluxa "cafe Latte" , szafki biały połysk, zamiast płytek fototapeta z szybą schody całe dębowe jutro fotki łazienek pozdr Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez aga979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidpoznan 09.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Inwestorów w projekt Praktyczyn. Ja również już niedługo będę szczęśliwym posiadaczem "DZW Praktyczny 1 lustro". Niestety nie podziele sie z wami informacjami o kosztach budowy tego domu ponieważ ja go kupiłem juz w stanie deweloperskim. Na dzień dzisiejszy dom ma juz zakończony etap budowy, jest juz po wszystkich mozliwych odbiorach. teraz pozostaje tylko ( lub aż) wykonczenie w srodku. Postaram sie załączyć do tego postu zdjecia które aktualnie posiadam ale powiem szczerze ze pierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum i za bardzo nie wiem jak to sie robi ale probuje. Jak byscie mieli jakiekolwiek pytania to piszcie. !!! Co bede wiedział to powiem. Wiecej zdjec postaram sie dodac wieczorem. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidpoznan 09.08.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dokładam jeszcze zdjecia ktore mialem na telefonie, jakosc moze nie najlepsza ale to najnowsze zdjecia z przed tygodnia. trawka juz na ogrodzie. huuuuraaa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whistle 09.08.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 VELUX - poliuretanowe, (białe od wewnątrz) obrotowo-klapowe. Myślę, że wybrałem najlepsze My również myślimy, żeby wybrac te właśnie firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whistle 09.08.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dawno mnie nie było ponieważ front robót był i mocno zaawansowany. Jednakże dzięki temu dziś jest trzecim dniem mieszkania w Praktycznym:) Zdjęcia niedługo-jak tylko się wraz z żoną "ogarniemy":) Ja również nie mogę doczekać sie zdjęć! Chętnie ujrzę dom na gotowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whistle 09.08.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dokładam jeszcze zdjecia ktore mialem na telefonie, jakosc moze nie najlepsza ale to najnowsze zdjecia z przed tygodnia. trawka juz na ogrodzie. huuuuraaa !! Dawidpoznan - dzieki za wklejenie zdjęć. Mam pytanko w zwiazku z nimi. Czy w tym domu została podniesiona ściana kolankowa (chyba tak to sie profesjonalnie nazywa), czy tez ta odległośc pomiedzy oknem kuchennym, a dachem wydaje sie nieco wyższa ze względu na perspektywe zdjęcia? My budujemy naszego Praktycznego 2 w okolicach Obornik i przyznam, że chętnie obejrzałabym Wasz na żywo gdyby była taka mozliwość Pozdrawiam! Whistle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_gab1 09.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ja_gab1, ja_gab1,ja_gab1,ja_gab1 pissssssssss choć trochę bo jajo zniosę!!! Słuchajcie:) Mieszkamy już co nie znaczy, że dom jest gotowy i w całości wykończony. Cały czas trwają prace wykończeniowe wewnątrz domu, gotowa jest kuchnia, jedna łazienka, w drugiej na górze pozostaje "biały montaż", do salonu w sobotę mamy wnieść meble. Jutro firma ma zejść na dół. Pokoje na górze są gotowe, schody bukowe pełne zostały zamontowane dwa dni temu. Postaram się zaraz dodać kilka zdjęć. Pozdrowienia dla wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_gab1 09.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak wyglądają schody oraz kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts