siuta9 30.08.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) damianw3, jakiej płytki użyłeś na elewacji? Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez siuta9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianw3 01.09.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Praktyczny w świętokrzyskim ścianka kolankowa podniesiona o jednego pustaka z 100 na 125cm w zamian tego parę centymetrów dodałem do okapubalkon głębokość 120 do barierki 110 spokojnie mieści się tam suszarka z praniemgarażu nie budowałem był doklejony z boku domu docelowo ma być to osobny budynekelewacja kolor to baza / tynk silikonowy CT 74 Ceresit, płytki pod podciągami to - rustykalna Krem Cerrada kupiona po zimowej wyprzedaży w mrówce po 16/m2 fuga szara nie kłaść w kolorze karmelu dużo drapaniacokoły też płytki klinkierowe cerrad kolor elewacja szara, fuga tytandrewno widać po sękach że to sosna z castoramypodbitka plastikowa kolor złoty dąbdachówka creaton - domino wewnątrz zmiany to już według własnych upodobań u góry trzy sypialnie jedna z garderobą pralnia z prysznicem i łazienka z wannąna dole zlikwidowany gabinet a w zamian tego jest moja oaza spokoju czyli kotłownia na paliwo stałe, wejście z pomieszczenia gospodarczego kuchnia- zlikwidowane małe okno, duże zmniejszone do standardowych rozmiarów, od jadalni jest odłączona przez taką małą pół-wyspęmiędzy salonem a wiatrołapem zrobiona jest wnęka pod zabudowaną szafęzmian więcej nie było mieszka się fajnie no już ponad rok, sama budowa zajęła 3 lata systemem zrobię wszystko sam (no prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamella88 09.09.2016 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Damian czy nie ma możliwości aby piec na paliwo stałe zmieścił się w normalnie zaplanowanej kotłowni? Czy konieczne jest ulokowanie go w planowanym gabinecie? Gdzie wybudowales swój dom? My planujemy budowę, woj. dolnośląskie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianw3 11.09.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 oryginalna kotłownia miała około 5 m^2teraz jest tam regalik 80x40, druga lodówka (okazjonalnie coś chłodzić) i worek na segregowane śmieci no i tyle piec na pewno nie wejdzie chyba że gazowy. ale jak się ktoś uprze, niech nie zapomina o tym że opał trzeba składować na zewnątrz i trzeba zamontować super szczelne drzwi oddzielające kotłownie od domu żeby żaden dymek się nie rozchodził, no i jakoś to będzie. mi nie zależało na gabinecie dlatego jest tam kotłownia, ostatecznie mogłem i kopać piwnicę ale to kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś26 17.10.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 (edytowane) Witam Koło Swarzędza (wielkopolska) Pozdrawiam Czy istniałaby możliwość obejrzenia u Was tego domu. Jesteśmy z mężem zdecydowani na ten projekt, ale fajnie byłoby zobaczyć jak wygląda "na żywo" Ewentualnie czy ktoś z forumowiczów jest w trakcie lub po zakończeniu budowy w woj. wielkopolskim i pozwoliłby na obejrzenie PRAKTYCZNEGO? Bardzo proszę o odpowiedź. Edytowane 17 Października 2016 przez Pikuś26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkaus 17.10.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Moze ktos kto buduje praktycznego bylby tak mily i podeslal fotki??? jak to wszysto wyglada.jaki jest koszt budowy domu stan deweloperski.polecicie jakies firmy budowlane ? wroclaw i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muri06 01.11.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Jestem zainteresowany zmianami w projekcie które wprowadziliscie. Jestem na etapie wyboru projektu i bardzo mi się podoba ten domek. Prosiłbym o jakieś rzuty zmian które zrobiliście i jakieś zdjęcia z realizacji. Będę bardzo wdzięczny dziękuję z gory [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzapo 03.11.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Sojerr i jak tam wasza decyzja? Budujecie? My wciąż czekamy na pozwolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.w 27.11.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Zapraszam do dołączenia do grupy inwestorów i zainteresowanych budową Domów z wizją https://www.facebook.com/groups/359752787749991/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.banach 28.02.2017 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 WItam! Czy ktoś z Was wybudował praktycznego z zabudowanym cieniołapem od wejścia (wydłużony przód do filaru) i z balkonem? Jestem ciekaw jak by to wyglądało... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.banach 01.03.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Proszę również o wycenę praktycznego 4a,bardzo mi się podoba ten projekt...mój email [email protected]Byłbym ogromnie wdzięczny...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto zawieszone 04.03.2017 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dobry wieczór, Realizowaliśmy ten projekt w Strzelinie w ubiegłym roku. Stan surowy zamknięty kosztował 290.000,00 PLN netto. Budynek został posadowiony na płycie fundamentowej wraz z instalacją ogrzewania podłogowego. Jest to kolejny z linii projektów "Praktyczny" które mieliśmy przyjemność zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa1964 16.03.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Bardzo podobają mi się praktyczne porady odnośnie budowy Praktycznego. Planuję budowę Praktycznego 2, chciałabym zadać kilka pytań odnośnie praktycznej eksploatacji budynku. czy jest możliwość telefonicznego kontaktu? Jeśli tak to poproszę o wiadomość na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziki 20.03.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Witam,Niebawem ruszamy z budową Praktycznego 4a. Czy jest ktoś, kto zdecydował się na jasne okna - wręcz sosnowe? Ciekawa jestem jak wygląda taki Praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziki 20.03.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Praktyczn1 i 4a lustro w dobrej cenie: https://www.olx.pl/oferta/projekt-domu-praktyczny1-CID628-IDhT4Cw.html#1bfd1d0d19https://www.olx.pl/oferta/projekt-domu-praktyczny-4a-lustro-CID628-IDj38Hl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alex.1983 05.06.2017 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Dzień dobry. Jestem z Białorusi Chcę zbudować dom, ale nie mam możliwość przedpłaty project. Może ktoś ma kopię projekt domu praktyczny 3a lub praktyczny 3/ Bardzo dziękuję o pomoc. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatamiciek 19.08.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Hej jestesmy z Wroclawia i zdecydowalismy sie na praktyczny 4a, czy bylaby mozliwosc obejrzenia domu a jesli to zbyt smiala prosba to czy moglibysmy prosic o jakies foty? Glownie interesuje nas parter salon i kuchnia oraz taras. Zdecydowaliscie sie na zadaszenie tarasu bo my o tym myslimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts