miejski 23.07.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Do żony m: masz już jakiś zarys jak będzie wyglądała łazienka na górze? Ja też planuje połączyc dwie łązienki i niemam pomyslu jak usytuować całą armaturę. Żonie schnie lakier na paznokciach więc piszę ja Górna łazienka będzie posiadać ceramikę łazienkową Koło linii Varius oraz wannę okrągłą Koło Furora. I tak: - na ścianie po prawej od wejścia między dwoma drabinkami Terma Dexter Pro (zerknij u nas w dziennik) dwie umywalki owalne Varius 60: http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/varius/K31160/K31160_180x135.jpg - na ścianie z drzwiami (przysunięta płaskim bokiem do ściany) wanna Furora: http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/aranzacje/nowosci_2010/wanny/Furora_460x345.jpg - na ścianie po lewej od wejścia bidet podwieszany Varius i muszla sedesowa podwieszana Varius: http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/varius/K35100/K35100_180x135.jpg http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/varius/K33100/K33100_180x135.jpg Nie mamy żadnej wizualizacji, więc mam nadzieję, że zrozumiale to opisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) dokładnie tak jak napisał miejski, plus zabudowana szafa na ścianie między oknami, na chemię i wszelakie rzeczy, które się trzyma w łazience.Do zeszłego tygodnia miała tam być ceramika secret endo, aczkolwiek kolejny raz zmieniłam zdanie (!) i będzie nowa kolekcja z Ceramiki Końskie Domenico.Mamy już wszystko rozrysowane, wycenę ze sklepu i po niedzieli zamawiamy płytki.Jeśli mogę coś doradzić...gdy znajdziesz już płytki jakie chciałabyś mieć w łazience, to nie wchodź już więcej na strony z płytkami czy do sklepów z tego typu kolekcjami. Za każdym razem jest tak, że zobaczysz coś, co wydaje się być fajniejsze czy ładniejsze. Nagle jesteś strasznie niezdecydowana i chcesz znowu zmiany. Edytowane 23 Lipca 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Krzysiek a zerknęłam na fotki i w pierwszej chwili myślę...''gdzie taras, gdzie garaż''? tak przywykłam już do wyglądu naszego domu, ze w innych praktycznych brak mi tego co ma nasz domek.Mam pytanko z czego macie obudowę kominów (klinkier, blacha, tynk)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 23.07.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Komin mam obudowany klinkierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.07.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Dzięki. My klinkier kupiliśmy już na jesieni, niestety fachowcy nie zdążyli ich obłożyć, a teraz każda kolejna ekipa tak się rwie do tego, ze aż strach.....mąż jest gotowy komin otynkować i zostawić jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 żona, miejski - bardzo ładną ceramikę wybraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.07.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dzięki Basiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siuta9 25.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dzięki. A nie macie problemow z schowaniem rur spod umywalek po prawej stronie i z zachowaniem odpowiedniego spadu w podłodze? Mnie mąż straszy że sie nie da po prawej zrobic umuwalek z w/w przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igimaks 27.07.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Krzysiek.A czy mógłbyś napisać jaką masz dachówkę i ile kosztował cię dach w całości ? Domek super i właśnie o takie coś mi chodziło klasyczna bryła z polotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 28.07.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dachówka to Turmalin z Ruppceramiki w kolorze antracyt angoba a koszt dachu musiałbym policzyć ,poszperam w fakturach i jak nie zapomnę to wyśle ci mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 29.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 dokładnie tak jak napisał miejski, plus zabudowana szafa na ścianie między oknami, na chemię i wszelakie rzeczy, które się trzyma w łazience. Do zeszłego tygodnia miała tam być ceramika secret endo, aczkolwiek kolejny raz zmieniłam zdanie (!) i będzie nowa kolekcja z Ceramiki Końskie Domenico. Mamy już wszystko rozrysowane, wycenę ze sklepu i po niedzieli zamawiamy płytki. Jeśli mogę coś doradzić...gdy znajdziesz już płytki jakie chciałabyś mieć w łazience, to nie wchodź już więcej na strony z płytkami czy do sklepów z tego typu kolekcjami. Za każdym razem jest tak, że zobaczysz coś, co wydaje się być fajniejsze czy ładniejsze. Nagle jesteś strasznie niezdecydowana i chcesz znowu zmiany. Swięta racja hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 29.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Widzę, że prace u was idą bardzo szybko , chyba przeprowadza szybciej niż było planowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz 83 30.07.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Witam! My budujemy praktycznego 3 w Orońsku niedaleko Radomia. Bardzo bym prosił o kontakt z nami s szpak ponieważ budujecie w Radomiu. Edytowane 30 Lipca 2011 przez Łukasz 83 poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 30.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Napiszcie jakiej firmy macie lub będziecie mieli bramę garażowa i jaki kolor w projekcie podany jest Ral zbliżony do obróbek blacharskich jednak na zdjęciach z wizualizacji brama ma kolor Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 30.07.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Napiszcie jakiej firmy macie lub będziecie mieli bramę garażowa i jaki kolor w projekcie podany jest Ral zbliżony do obróbek blacharskich jednak na zdjęciach z wizualizacji brama ma kolor Biały Brama garażowa EuroStyle ciemny dąb automatyczna firmy Normstahl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 01.08.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Napiszcie jakiej firmy macie lub będziecie mieli bramę garażowa i jaki kolor w projekcie podany jest Ral zbliżony do obróbek blacharskich jednak na zdjęciach z wizualizacji brama ma kolor Biały Witam Ja mam brame firmy KRISPOL kolor to RAL chyba 7004 niepamietam dokladnie pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 01.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja zdecydowałem się na bramę Hormana kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 01.08.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Brama garażowa EuroStyle ciemny dąb automatyczna firmy Normstahl. aga979 możesz zdradzić - dla porównania - ile was ta brama kosztowała?. Nasza Eurostyle szara sygnalizacyjna ma być - podobno - w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 01.08.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dzięki. A nie macie problemow z schowaniem rur spod umywalek po prawej stronie i z zachowaniem odpowiedniego spadu w podłodze? Mnie mąż straszy że sie nie da po prawej zrobic umuwalek z w/w przyczyny. Madzia zerknij na poniższą fotkę http://img89.imageshack.us/img89/778/dsc00265yj.th.jpg Rurki schowane w ścianę "12" suporeks (no poza tymi od kaloryferów, bo te jeszcze na wierzchu), a o spadku to trzeba pomyśleć już na etapie wylewania stropu i rozłożyć w nim odpowiednio wszystkie rury kanalizacyjne pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 01.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 aga979 możesz zdradzić - dla porównania - ile was ta brama kosztowała?. Nasza Eurostyle szara sygnalizacyjna ma być - podobno - w tym tygodniu. Koszt z montażem 6900zł. z szerokimi przetłoczeniami i w tym 2 piloty. Co tzn. "szara sygnalizacyjna", a wam na ile wycenili? My niestety troszkę poczekamy , dopiero 21 lipca zamówiliśmy , a czas oczekiwania to 6-7 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts