aga979 24.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 a teraz górna łazienka i teraz troszkę wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 24.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 na koniec drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1977 24.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 fajnie wygladaja drzwi wejsciowe, mozesz zdradzic jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 24.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 fajnie wygladaja drzwi wejsciowe, mozesz zdradzic jaka firma? oczywiście, "CAL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Super zaczyna to u Was wyglądać. Tylko nie mogę się połapać w górnej łazience.... Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 aga drzwi wewnętrzne skąd macie?widzę też , że macie już podłogę w salonie, to gres, tak? poler czy pół poler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 25.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 aga drzwi wewnętrzne skąd macie? widzę też , że macie już podłogę w salonie, to gres, tak? poler czy pół poler? Drzwi wewnętrzne producent DRE model "scala" , te szklane w wiatrołapie też DRE model "Vetro A2" Kuchnia, salon i wiatrołap to gres polerowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 25.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Super zaczyna to u Was wyglądać. Tylko nie mogę się połapać w górnej łazience.... żona m super dobrany pasek zabudowa gebritu też super wygląda Zamiast dwóch łazienek na górze zrobiliśmy jedną dużą. Wchodząc z korytarza po prawej stronie jest grzejnik, na wprost znajduje się prysznic. Po lewej stronie od drzwi jest umywalka a obok niej ubikacja a na wprost ubikacji wanna.Pomiędzy wanną a prysznicem znajduje się jedno okno u was dola łazienka jest jak w projekcie? Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez aga979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) dolna jak w projekcie, tylko my mamy projekt lustro. Górne też połączyliśmy w jedną, ale Twojej nie mogę rozkminić...macie dwa okna jak projekt przewiduje? juz wiem, tam gdzie Wy macie prysznic, my mamy jeden z kaloryferów, i dwie umywalki na scinie po prawej. Tam gdzie wy lustro , wc i umywalkę , my będziemy mieć wannę. Wannę macie tam gdzie my wc i bidet. Ogarnęłam wreszcie. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 25.08.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dodam jeszcze co do drzwi wewnętrznych - u nas też będą DRE tyle że Premium i Vetro A1 w kolorze dąb szary ryfla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 25.08.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dodam jeszcze co do drzwi wewnętrznych - u nas też będą DRE tyle że Premium i Vetro A1 w kolorze dąb szary ryfla. A Vetro A1 też montujecie w wiatrołapie czy gdzieś indziej? my mamy dąb złota ryfla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 25.08.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 żona m widzę, że w dolnej łazience tam gdzie my mamy prysznic u was jest ubikacja, a prysznic na wprost wejścia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) zgadza sie, prysznic na wprost wejścia. Czy Wy nie będziecie mieć zbyt małego prysznica w związku z tym? Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.08.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 A Vetro A1 też montujecie w wiatrołapie czy gdzieś indziej? my mamy dąb złota ryfla u nas Vetro A1 będzie tylko w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon11 27.08.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam miłośników praktycznych Jestem na etapie wyboru projektu i chciałbym zapytać o kosztorys tzn. ok. 400 tys. za stan deweloperski wg projektantów. Jak oceniacie go z perspektywy budujących? Zdaję sobie sprawę, że każdy buduje indywidualnie i wahania mogą być ogromne, ale może uda się stworzyć jakiś obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo_ 29.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam miłośników praktycznych Jestem na etapie wyboru projektu i chciałbym zapytać o kosztorys tzn. ok. 400 tys. za stan deweloperski wg projektantów. Jak oceniacie go z perspektywy budujących? Zdaję sobie sprawę, że każdy buduje indywidualnie i wahania mogą być ogromne, ale może uda się stworzyć jakiś obraz. Witaj, z naszej perspektywy Praktycznego 2 (kończymy wkrótce elewacje, montujemy bramę i drzwi, zaczynamy właśnie prace wykończeniowe wnętrz), ten kosztorys jest bardzo realny. My jesteśmy jakieś 10 % poniżej, a staramy się dobierać możliwie wysokiej jakości materiały... Rozbieżności w cenach tych samych materiałów są spore, ale największe skoki są w robociźnie. Jeśli można cokolwiek radzić tym, którzy sami poszukują materiałów i wykonawców poszczególnych etapów - warto zainwestować czas w możliwie największą ilość ofert porównawczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 29.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 zgadza sie, prysznic na wprost wejścia. Czy Wy nie będziecie mieć zbyt małego prysznica w związku z tym? witam nie , ponieważ powiększyliśmy troszkę wnękę i brodzik ma 90*95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_1975 30.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Krzysiek a skad Ty jestes? Moznaby zobaczyc ten Twoj dom zeby ocenic wielkosc w realu? Do mnie metry kwadratowe srednio przemawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 30.08.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Jestem ze Świnoujścia a buduje w Wapnicy koło Międzyzdrojów z oglądnięciem nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceklwo 31.08.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jestem ze Świnoujścia a buduje w Wapnicy koło Międzyzdrojów z oglądnięciem nie ma problemu Witam, Praktyczny 2 po stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts