żona m 31.08.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Dostałam sygnał, ze zaśmiecam ogólny wątek;) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 31.08.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 żona m super podłoga w dolnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.08.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki. W połowei jak sie kończy wnęka jest cięcie, które mam nadzieje zniknie pod uszczelką drzwi od kabiny. musieli tak zrobić po należało zjechać ze spadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jas t 01.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam, jestem na etapie wyboru projektu. Bardzo podoba mi się praktyczny i raczej na pewno się na niego zdecyduję.Zanim jednak odwiedzę projektantów, chciałbym zapytać czy ktoś z budujących może dorzucić zdjęcia pokojów na górze (interesują mnie skosy - czy nie zabierają za dużo powierzchni ?). Jak myślicie, czy bardzo problematyczne byłoby poszerzenie Praktycznego o 0,5 -1 m (nowa szerokość salonu 6,15, kuchni 3,75) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1973dorka 01.09.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witamy wszystkich praktycznych. My również (ja i mąż ) zdecydowaliśmy się na budowę praktycznego, tyle że w wersji 3.Jesteśmy jeszcze na etapie papierologii ,ale mamy ambitny plan zrobienia tzw.stanu zero jeszcze tej jesieni. Mam pytanko; czy ktoś buduje "praktyczny " w lubuskim lub szczecińskim??? Wiem że to tak głupio trochę,ale gdyby ktoś dał rzucić okiem (choćby z daleka :}}) bylibysmy szczęśliwi. My mieszkamy na granicy PL-D i w przyszłym roku też udostępnimy "obiekt zwiedzającym":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1973dorka 01.09.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 poprawiam szybko błąd ...oczywiście że lubuskim i zachodniopomorskim:p no i dodam jeszcze wielkopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrgawlik 02.09.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Czy możecie zamieścić rzut swoich łazienek z rozmieszczenie urządzeń w swoich Praktycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1977 02.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 i zaczelo sie.... http://img52.imageshack.us/img52/622/img0050hi.jpg http://img651.imageshack.us/img651/613/img0051lx.jpg http://img21.imageshack.us/img21/3235/img0052ybl.jpg we srode zabawa ze zbrojeniem a za tydzien lejemy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrgawlik 03.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) Proszę przeanalizujcie zmianę którą proponuję na poddaszu. Musimy podjąć decyzję szybko. nad wykuszem robimy balkonik z wyjściem z pokoju i łazienki. Zastanawiam się czy lokalizacja wanny w łazience (po garderobie) będzie wygodna. Proszę o podpowiedzi o ewentualną zmianę lokalizacji wc wanny umywalki. Zastanawiamy się czy można zastosować drzwi przesuwne między pokojem i łazienką Edytowane 4 Września 2011 przez piotrgawlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.09.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 piotr wy powiększyliście wykusz? bo przeciwnym razie jakoś nie wyobrażam sobie jak można wyjść na balkonik z pokoju obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrgawlik 04.09.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Wykusz jest taki sam tylko że planujemy powiększyć pokój (nr 2/3) z wyjściem na wykusz i w miejsce garderoby planujemy zrobić łazienkę, wykusz obmurujemy pustakiem gr 12cm. Chcemy mieć dwie łazienki na górze a chcielibyśmy mieć też wyjście na wykusz z pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 (edytowane) Ok teraz załapałam. Ale musiałam otworzyć fotkę z projektem, bo oczyma wyobraźni widziałam całkiem co innego. Edytowane 4 Września 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 http://otodom.pl/dom-osielsko-150m2-5-pokoi-529000-pln-id9432052.htmlcoraz więcej Praktycznych w stanie deweloperskim jest w sprzedaży. Zmiany w kwestii koloru i okien jakoś mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo_ 07.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam, jestem na etapie wyboru projektu. Bardzo podoba mi się praktyczny i raczej na pewno się na niego zdecyduję. Zanim jednak odwiedzę projektantów, chciałbym zapytać czy ktoś z budujących może dorzucić zdjęcia pokojów na górze (interesują mnie skosy - czy nie zabierają za dużo powierzchni ?). Jak myślicie, czy bardzo problematyczne byłoby poszerzenie Praktycznego o 0,5 -1 m (nowa szerokość salonu 6,15, kuchni 3,75) ? Witaj, poniżej wkleiłam dwa ujęcia z piętra. Są to oba pokoje od tyłu domu, a w zasadzie ich fragmenty, bo bez szerokokątnego obiektywu nie sposób złapać ich w całości Na jednym celowo zostawiłam osobę, by mieć do kogo te skosy porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igimaks 08.09.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ile płaciliście za hydraulika - dotyczy stanu "0" tj wyprowadzenia rur przed chudziakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceklwo 08.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ile płaciliście za hydraulika - dotyczy stanu "0" tj wyprowadzenia rur przed chudziakiem ? Ja 1400 zł. praktyczny 2 lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 karo wy chyba macie okna niżej, bo u nas jak się stanie to tak swobodnie się nie wyjrzy z okna. Celowo tak zrobiliśmy ze względu na dzieci, a teraz wydaje się nam to ...hmmmm za wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Jak myślicie, czy bardzo problematyczne byłoby poszerzenie Praktycznego o 0,5 -1 m (nowa szerokość salonu 6,15, kuchni 3,75) ? Problematyczne nie, ale musisz to zrobić na etapie adaptacji projektu. Generalnie to dobry pomysł, bo zwiększysz powierzchnie małej kuchni, ale stracisz obrys wykusza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whistle 08.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witaj, poniżej wkleiłam dwa ujęcia z piętra. Są to oba pokoje od tyłu domu, a w zasadzie ich fragmenty, bo bez szerokokątnego obiektywu nie sposób złapać ich w całości Na jednym celowo zostawiłam osobę, by mieć do kogo te skosy porównywać Przyznaje, ze fajnie wygladaja te pomieszczenia:) Co do stylistyki domu z linka zony m, to zgadzam sie, ze w oryginalym zalozeniu lepiej to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo_ 08.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ile płaciliście za hydraulika - dotyczy stanu "0" tj wyprowadzenia rur przed chudziakiem ? Nie braliśmy do tego hydraulika. Robił to mąż z naszymi budowlańcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts