bacardi 15.08.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Mała wariacja na temat drzwi wejściowych. Jak myślicie, antracyt mógłby się spasować z elewacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 15.08.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Mnie się podobają te szare drzwi (zdjęcie nr 3). Ładnie się komponują z bramą garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estiva 15.08.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 My zamówiliśmy okna PCV grafitowe z Oknoplastu. Drzwi zewnętrzne Top secure (http://katalog.wlasnydom.pl/kso/drzwi/zewnetrzne/16463-top-secure-75?element=products&magazine_id=kso&order=asc&skip=378&sort=visible_properties.Producent) i brama garażowa Hormanna (srebrne). Rolety zewnętrzne też srebrne. Nie wiem, jaki będzie efekt, pochwalę się będą zamontowane:rolleyes:Pozdrawiamestiva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estiva 15.08.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Bacardi, według mnie drzwi w kolorze antracyt pasują do bramy i do elewacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 15.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) estiva czyżby zakupy hurtowe u Mikołajczyka? :]btw jaki profil i jakie szyby Wam dali na duże przeszklenia? Co do koloru, to strasznie nam się podoba ostatnio modna stolarka w kolorach antracyt/grafit, ale jakoś nie potrafię sensownie skomponować tego koloru okien w elewacji praktycznego na wizualizacjach, a szkoda bo fajnie by się komponował z żaluzjami fasadowymi wykusza które planujemy... Szkoda że trzeba jeszcze trochę poczekać aby zobaczyć jak to u Was wyjdzie...Dlatego też szukamy raczej na okien koloru jasnego drewna coś jak na wizualizacjach DzW, powszechny złoty dąb wydaje mi się tutaj za ciemny... My chyba weźmiemy Heke na profilu Schuco Si82, na duże przeszklenia klejona szyba 44.1 (P2) lub ewentualnie 33.1, z bram po oględzinach skłaniam się ku Krispol sirocco z napędem somfy i przeniesieniem napędu na pasku... Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez bacardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchaha 15.08.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 U nas będą drzwi Zyndram z bocznym świetlikiem w kolorze dąb-mahoń mniej więcej. Drzwi robione na zamówienie przez stolarza, kolor wybierany na oko. W przyszłym tygodniu będą zamontowane, to podeślę zdjęcia. Jak dla mnie drewno lepiej pasuje do fasady praktycznego.Okna mamy z Ms okna, kolor winchester. Też uważaliśmy, że złoty dąb jest troszkę za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 15.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 uchaha możesz wrzucić jakieś fotki z oknami? Nad winchesterem też się zastanawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 15.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) U nas będą drzwi Zyndram z bocznym świetlikiem w kolorze dąb-mahoń mniej więcej. Drzwi robione na zamówienie przez stolarza, kolor wybierany na oko. W przyszłym tygodniu będą zamontowane, to podeślę zdjęcia. Jak dla mnie drewno lepiej pasuje do fasady praktycznego. Okna mamy z Ms okna, kolor winchester. Też uważaliśmy, że złoty dąb jest troszkę za ciemny. Witam w klubie Również mamy MS-y, kolor winchester. Do tego planujemy Zyndramy z bocznym i górnym naświetlem, oczywiście w kolorze winchester. Brama Krispol Sirocco z napędem Nice. Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez r19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 15.08.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 U nas będą drzwi Zyndram z bocznym świetlikiem w kolorze dąb-mahoń mniej więcej. Drzwi robione na zamówienie przez stolarza, kolor wybierany na oko. Czyli stolarz wam robi drzwi na wzór CAL Zyndram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estiva 16.08.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Bacardi, rzeczywiście zdecydowaliśmy się na hurtowe zakupy u Mikołajczaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchaha 16.08.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Czyli stolarz wam robi drzwi na wzór CAL Zyndram? Dokładnie, będzie też robił wszystkie drzwi wewnętrzne. Fotki wrzucę jak zamontują bramę i drzwi, jutro lub w poniedziałek. Brama garażowa Krispol Sirocco Ral 7004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksigi 16.08.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) 1 Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez maksigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estiva 16.08.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Drodzy Forumowicze,w czasie trwania budowy naszego domu niejednokrotnie słyszałam od swojego wykonawcy "będzie pani zadowolona!", jak byłam trochę bardziej dociekliwa, albo na niego wkurzona, to ciągle powtarzał to zdanie. Jakoś nie zwracałam na to uwagi.Ale ostatnio klinkierowiec stojąc na kominie krzyczał kilkukrotnie do mojego męża " BĘDZIE PAN ZADOWOLONY!!!", chodziło o powiększenie otworów wentylacyjnych, chciał zostawić po swojemu. Utkwiło mi to w pamięci i teraz wiem dlaczego:)http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/113_kabaret_moralnego_niepokoju_panie_majster.php Czy Wy też to słyszycie na swoich budowach?Pozdrawiam:rolleyes:estiva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.08.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja wciąż słyszę "za bardzo się pani przejmuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estiva 16.08.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 oczywiście ja też się za bardzo przejmuję, no i podstawowe zdanie, które powtarzane jest jak mantra: "ma pani naprawdę ładny domek":wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.08.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 P3/P4 - dylemat.Drzwi do garażu w kolorze stolarki czy w kolorze bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchaha 16.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Czy ktoś robił może beton polerowany? Kolor okien - winchester Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez uchaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 22.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Ile m2 poszło wam styropianu w Praktyczny 3 ,Praktycznym 2Jak macie rozwiązane mocowanie portfenteru firma pimstal już nie produkuje mocowań według projektu Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Krzysiek.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 23.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ile m2 poszło wam styropianu w Praktyczny 3 ,Praktycznym 2 Jak macie rozwiązane mocowanie portfenteru firma pimstal już nie produkuje mocowań według projektu Ja bym chciał wiedzieć ile styropianu potrzebuję do P4 Co do portfenetrów to mam propozycję wykonania z większej szyby mocowanej na kotwy i rotule już na gotowej elewacji. Rozmawiałem z 3 wykonawcami i żaden nie chce się podjąć wykonania i dać gwarancji według projektu pimstalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uchaha 23.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Portfenetry to ciężka sprawa jak chce się zostać przy szkle. My znaleźliśmy fachowca, co zrobi ramkę z nierdzewki na szkło, która będzie mocowana do ścian. Jak kiedyś uda się zamocować to cudo, to pokażę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts