Lidia_G. 17.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Cześć, Forumowicze, na wiosnę planujemy z mężem rozpoczęcie budowy naszego domku - lokalizacja: okolice Olsztyna. Strasznie się cieszę, że będziemy mieli swój zielony kawałek świata. Już się nie mogę doczekać kiedy będziemy mogli wychodzić rano na mokrą od rosy trawę i pić kawę na tarasie. Póki co jednak, trzeba zakończyć załatwianie urzędowych formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj...ja prawie ze po sasiedzku! Z Zielonych Borow Tucholskich!! Ciesz sie!! Organizowanie wlasnej podlogi jest bardziej niz radosne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 26.01.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć, sąsiadko - Maju cieszę się bardzo i już się nie mogę doczekać - do tego stopnia, że chętnie sama wypisałabym sobie wszystkie potrzebne papierki, byle tylko już się zaczęło całe zamieszanie. domyślam się, że jeszcze pewnie nie jeden raz będę sobie za te słowa pluła w brodę, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 29.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam to i ja się podłączę pod ten wątek też jestem ze św.warmii mam 28 lat i z zawodu jestem glazurnikiem (nie mylić z brukarzem w zimie heheh) pozdrawiam mam nadzieją że się komuś przydam ze swoimi radami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.01.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 hej na pewno Twoje rady i doświadczenie się przydadzą - budujący są głodni takich rad )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 29.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mam nadzieję że nie tylko moje rady ale również ręce się komuś przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 cześć, sąsiadko - Maju cieszę się bardzo i już się nie mogę doczekać - do tego stopnia, że chętnie sama wypisałabym sobie wszystkie potrzebne papierki, byle tylko już się zaczęło całe zamieszanie. domyślam się, że jeszcze pewnie nie jeden raz będę sobie za te słowa pluła w brodę, ale co tam Bedzie dobrze ja na papierki wszystkie mozliwe czekalam dwa i pol roku....czego Tobie nie zycze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 01.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 no macie racje oczekiwanie na kwity jest denerwujące ale jak już się zacznie to też nie jest lekko (podobno) ja tego nie przechodziłem jeszcze i mam nadzieję że nie będę musiał tego przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts