ktos TAM 17.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Czy ktoś zna tą firmę i pracujących tam ludzi? Czy można im ufac? Są specjalistami? Chciałem tam kupic kilka rzeczy ale jakoś nie mogłem się dogadac z sprzedawcą. Sam juz nie wiem jak on mi chciał to sprzedac - dlatego jestem zainteresowany opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dziwne pytanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti44 31.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja tam kupowałem wieeeele materiałów i wszystko było ok, zwłaszcza ceny. Tylko trzeba się ostro targować i cały czas sprawdzać ceny- no ale tak jest wszedzie... To już zamienia się w obsesję, że każdy się czai na moje pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktos TAM 02.02.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts