Gość zona 16.01.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Do wszystkich zon!!!1 Czy wasi mezowie, musza po pracy zawsze spac, albo ziewac przz caly wieczor i chodzic o 22 spac.Moj maz nawet w weekend robi sobie sieste poobiednia i i tak o 22 zamyka oczeta, czy to normalka czy wyslac go do lekarza po doping? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 16.01.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 [usuniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Też żona :) 17.01.2004 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Czasem lepiej olać, niech śpi. Przynajmniej można spokojnie przy kompie posiedzieć, bo nikt nie stoi za plecami i nie pogania. Nie wiem dlaczego faceci uzurpują sobie pierwszeństwo do kompa przed wszystkimi w rodzinie Żeby tak np. do sprzątania się rwał, albo do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 17.01.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Tampiko,trochę umiaru z wklejaniem "mordek"- nadają Twoim wypowiedziom, kabotyński charakter.A tak przy okazji,to Twoje alter ego nie za bardzo czuwa-zapomniałeś i jednak ł napisałeś poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 tampiko to kobieta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.01.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Jestem ZA mordkami w "luźnym temacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 17.01.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Mordki -tak,ale tekst nie może zamieniać się w pismo obrazkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.01.2004 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Tampiko,trochę umiaru z wklejaniem "mordek"- nadają Twoim wypowiedziom, kabotyński charakter. A tak przy okazji,to Twoje alter ego nie za bardzo czuwa-zapomniałeś i jednak ł napisałeś poprawnie. Jeśli temat jest tak swobodny i żartobliwy, jak ten, to nie widzę przeszkód Skorpionka, schowaj żądełko i więcej luzu. Twoje początki na forum też były z potknięciami, więc sama teraz nie dogryzaj. Przecież nie rozmawiamy o dachach, tylko o mężach, z którymi w wielu przypadkach, bez poczucia humoru z naszej strony, nie dałoby się wytrzymać http://emots.gpbb.net/Oczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Ujjjjjjjj, cóz za luz i "leraks", jak mówi znajoma p.Gospodyni. Pozdrawiam wszystkich śpiochów i ich wspaniałe żony. Też śpioch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 19.01.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Ewuniu,zgubiłam chwilowo swoje żądełko,kiedy je odnajdę-wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 to ja mam spokój...moja połowa nie zasypia o 22 i nie stoi mi za plecami...do kompa podchodzi od czasu do czasu coby wrzucic...cos z autohaus.de facet bezproblemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 22.01.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Mój z kolei jest bardzo aktywny i jak jest coś do zrobienia to robi nie patrząc, która godzina. Ja za nim nie nadążam. Jedyna ? jego wada, że wszystko robi z papierosem w zębach i tym mnie doprowadza do furii, szczególnie jeśli jest to w pomieszczeniu i nie ma czasu na strzepnięcie popiołu do popielniczki. Jest tak upiornie pracowity, że nawet jeśli czasem zalegnie na kanapie, to ja się cieszę, że trochę odpocznie, bo inaczej chłop by mi się zamęczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.01.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Jolka, takiej żony to ze świecą szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 U mnie też jest wyścig do komputera ale ogólnie jest w porządalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 ale żaden królewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgu 23.01.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ja ci zazdroszczę. 22.00 to jest całkiem niezły czas, biorąc pod uwagę mojego susła, który kładzie się z dzieckiem spać juz o 20.00 i zamiast usypiać małego, mały usypia jego. Tak więc mój królewicz spi już o 20. ale za to ja mam full time dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zona 23.01.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 no dobrze ale co z wieczornymi rozmowami i z sexem , przynajmniej raz na miesiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość żona...troszkę starsza 23.01.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Moje Panie, niektorzy faceci tak mają- musza sie dobrze wyspać. Gorzej , kiedy żona "sowa" a mąż "skowronek". Kiedy jest młody, jeszcze się stara. Kiedy włos siwieje , wystarcza mu poduszka do łóżka. Ale wtedy przynajmniej komputer jest wolny i święty spokój nocna porą. Można sie przyzwyczaić, ale "święta" też bywaja czasami. Nawet polubiłam tę nocną samotność . Ja nie zmieniłam swoich upodobań do nocnego siedzenia, ale radzę się zastanowić, zwłaszcza wtedy, kiedy mąż dużo pracuje. Co jest przyjemniejsze? Pomyślcie o tym, nie zwlekajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Na szczęście na razie mieszkamy u moich rodziców i czasami zabieraja małego do siebie wtedy mój mąż jest tylko dla mnie i vice versa. Tak więc rozmowy i przytulania etc. nie są aż taką rzadkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts