Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

spiacy krolewicz czyli kto? maz

Gość zona

Recommended Posts

Gość zona

Do wszystkich zon!!!1

Czy wasi mezowie, musza po pracy zawsze spac, albo ziewac przz caly wieczor i chodzic o 22 spac.

Moj maz nawet w weekend robi sobie sieste poobiednia i i tak o 22 zamyka oczeta, czy to normalka czy wyslac go do lekarza po doping?

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Też żona :)
Czasem lepiej olać, niech śpi. Przynajmniej można spokojnie przy kompie posiedzieć, bo nikt nie stoi za plecami i nie pogania. Nie wiem dlaczego faceci uzurpują sobie pierwszeństwo do kompa przed wszystkimi w rodzinie :o Żeby tak np. do sprzątania się rwał, albo do garów :evil:

Tampiko,trochę umiaru z wklejaniem "mordek"- nadają Twoim wypowiedziom, kabotyński charakter.

A tak przy okazji,to Twoje alter ego nie za bardzo czuwa-zapomniałeś i jednak ł napisałeś poprawnie.

Jeśli temat jest tak swobodny i żartobliwy, jak ten, to nie widzę przeszkód :D Skorpionka, schowaj żądełko i więcej luzu. Twoje początki na forum też były z potknięciami, więc sama teraz nie dogryzaj. Przecież nie rozmawiamy o dachach, tylko o mężach, z którymi w wielu przypadkach, bez poczucia humoru z naszej strony, nie dałoby się wytrzymać http://emots.gpbb.net/Oczko.gif

Mój z kolei jest bardzo aktywny i jak jest coś do zrobienia to robi nie patrząc, która godzina. Ja za nim nie nadążam. Jedyna ? :wink: jego wada, że wszystko robi z papierosem w zębach i tym mnie doprowadza do furii, szczególnie jeśli jest to w pomieszczeniu i nie ma czasu na strzepnięcie popiołu do popielniczki. Jest tak upiornie pracowity, że nawet jeśli czasem zalegnie na kanapie, to ja się cieszę, że trochę odpocznie, bo inaczej chłop by mi się zamęczył.

Gość żona...troszkę starsza
Moje Panie, niektorzy faceci tak mają- musza sie dobrze wyspać. Gorzej , kiedy żona "sowa" a mąż "skowronek". Kiedy jest młody, jeszcze się stara. Kiedy włos siwieje , wystarcza mu poduszka do łóżka. Ale wtedy przynajmniej komputer jest wolny i święty spokój nocna porą. Można sie przyzwyczaić, ale "święta" też bywaja czasami. Nawet polubiłam tę nocną samotność . Ja nie zmieniłam swoich upodobań do nocnego siedzenia, ale radzę się zastanowić, zwłaszcza wtedy, kiedy mąż dużo pracuje. Co jest przyjemniejsze? Pomyślcie o tym, nie zwlekajcie! :)

• 4 weeks później...
Na szczęście na razie mieszkamy u moich rodziców i czasami zabieraja małego do siebie wtedy mój mąż jest tylko dla mnie i vice versa. Tak więc rozmowy i przytulania etc. nie są aż taką rzadkością.