Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

spiacy krolewicz czyli kto? maz

Gość zona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Funia - jakoś sobie radzi - w ostateczności wykręca korki :wink: :lol:

Ale tak serio - jak oboje wracamy z pracy zmęczeni jak psy i ja ląduje prze komputerem jeszcze z jakąś robótką, a o on - TVN Turbo i nawet ze soba nie rozmawiamy, to rzeczywiście łapie doła.

Na szcześci jak mawiał mój ŚP dziadek - "dzień jest od tego żeby małżonków skłócić a noc żeby pogodzić". :wink:

Więc rano jest OK.

Podobnie chyba jest u innych - przecież nie zawsze jest sielsko, nie?

Na szcześci jak mawiał mój ŚP dziadek - "dzień jest od tego żeby małżonków skłócić a noc żeby pogodzić". :wink:

Więc rano jest OK.

Skoro rano jest OK, to się ciesz, bo u niektórych nawet rano (a raczej noc) niczego nie zmienia, no i wtedy to dopiero można mieć doła.

A faceci, to muszą mieć swoje (denerwujące nas) pasje, przecież nie mogą się po ślubie upodabniać do swoich ładniejszych połówek !

No czymś się musimy od siebie różnić, nie tylko fizycznie.

Ja myślę, że oni tak samo po cichu narzekają na nas, a my uważamy, że jesteśmy w porządku.

u nas ogólnie jest ok

Mamy podobne zainteresowania (ja tylko nie lubię wędkarstwa - nuuuuuuda) jedynie o co się sprzeczamy to KASA a własciwie jej brak.

Nie cierpię być w dołku finansowym.

Niestety podczas budowy czesto tych pieniędzy brakuje.

Albo cegła albo kino :D

Myślę sobie, że za parę lat będziemy się śmiali z naszych dzisiejszych problemów.

Pozdrawiam

Olciu,

tymi sprzeczkami to nie ma co sie martiwć, przecież chyba nie ma takich par co się nie kłócą,

ja tak sobie myśle, że taka malutka kłótnia raz na jakiś czas to tylko odświeża atmosferę, więc jak burza - musi być. Poza tym jak fajnie sie potem godzić :wink:

W każdym razie zawsze lepiej dyskutować, nawet "bardzo ogniście", bo -i tu się trzeba zgodzić z Wojtkiem62 - to dużo lepsze niż brak komunikacji.