Mymyk_KSK 18.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czy ktoś z Was - najlepiej z okolic Krakowa, ale niekoniecznie - przymierza się do urządzania / wykańczania dużej łazienki (min. 8 m2 , koniecznie z oknem) jest otwarty na różne nietypowe pomysły wnętrzarskie, a nie ma jeszcze projektu łazienki albo przynajmniej projekt jest niesprecyzowany? Pytam, bo mam nieodpartą ochote na wykonanie projektu łazienki - oazy, "zielonej łazienki" - pełnej roślin i nie chodzi mi tu wyłącznie o rośliny w banalnych doniczkach ustawionych na parapecie Projekt chcę wykonać gratis, zaś w zamian chciałabym mieć możliwość wykonania zdjęć w trakcie prac i po ich ukończeniu, niejako brać udział w procesie tworzenia tej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 18.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hmmmm 8m to duża? u mnie ma 2,83 x 3,36 i ktoś tutaj na forum powiedzial że ciężko będzie na tych metrach wstawić wannę , prysznic , podójną umywalkę i pralkę. Tak się tym zasugerowałam że stwierdzilam że moja lazienka niestety będzie mała, a tu proszę taka mila niespodzianka. Nie mam jeszcze projektu ale jestem z drugiego końca Polski niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 18.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 wielkość jak widać jest względna więc może tak: wystarczy ok. 8m2 ale im więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 18.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hmmmm 8m to duża? u mnie ma 2,83 x 3,36 i ktoś tutaj na forum powiedzial że ciężko będzie na tych metrach wstawić wannę , prysznic , podójną umywalkę i pralkę. Tak się tym zasugerowałam że stwierdzilam że moja lazienka niestety będzie mała, a tu proszę taka mila niespodzianka. Nie mam jeszcze projektu ale jestem z drugiego końca Polski niestety Chyba ten ktos mial dobry humor!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 18.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nie wiem w sumie czytałam że ktos ma 2 łazienki na górze , jedna to 24m więc moja wypada baaaardzo blado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 19.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Mymyk nasza ma 9,5 m2 i gdyby nie to, że już zachorowałam na turkusowo szarą i mam juz wszystko rozplanowane to oddałabym się w Twoje ręce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 19.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A nie jestes podatna na drobne zmiany? jak masz swój projekt to wrzuć, chętnie zobaczę zwłaszcza, że turkusowy to mój ulubiony kolor i gdzie mi pozwolą tam przemycam go u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 19.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nie mam projektu z kolorami, ale w moim wątku turkusowe płytki podejście drugie juz zamieszczałam fotkę gdzie płytki były szare a ściany turkusowe, my zamierzamy zastosować szare płytki i turkusowe płytki oraz szklaną szaro srebrną mozaikę. Mogę jedynie na prędce sporządzony rysunek wrzucić.http://i48.tinypic.com/28jlmd2.jpgMozaika będzie na ścianie gdzie umywalka, planujemy bardzo duże lustro a wokół niego mozaikę, dalej jeszcze gdzieś ją też wkomponujemy, a gdzie turkus i szary to jeszcze jest czas by pomyśleć. Koło wanny będzie zabudowa, bo jest tam skos i komin, będzie to zabudowane, a w miejsce za kominem planujemy szybę mleczną podświetlaną jako miejsce na kosmetyki, taką samą szybę chyba za wc i bidetem, które mają być wystawione i z tyłu będą świecić szybą. Okno w łazience jest nad wanną, więc będziemy oglądać gwiazdy podczas kąpieli ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 19.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 hmmmm 8m to duża? u mnie ma 2,83 x 3,36 i ktoś tutaj na forum powiedzial że ciężko będzie na tych metrach wstawić wannę , prysznic , podójną umywalkę i pralkę. Tak się tym zasugerowałam że stwierdzilam że moja lazienka niestety będzie mała, a tu proszę taka mila niespodzianka. Nie mam jeszcze projektu ale jestem z drugiego końca Polski niestety Chyba ten ktos mial dobry humor!:) Ooooo, to chyba o mnie (jasne, że miałam dobry humor). Ana-76 chyba zapomniała dodać, że w tej łazience są skosy i dość duże okno na ścianie, która idealnie nadawałaby się na 2 umywalki (a standardowo nad umywalkami daje się lustro) oraz tego, że ma w planach prysznic murowany (a nie np. kabinę przyległą do innej ściany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts