jbloch 06.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 TO jak na razie Skandynawowie nie mają tu dobrej opinii;)[/QUOT A jaka tam ona skandynawska jest- w nazwie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 06.11.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Urok dzisiejszych czasów - marka ,,zachodnia,, a i tak wyprodukowano w made in....ale tu raczej chodzi o ich firmy montujące tzw , autoryzowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 06.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Urok dzisiejszych czasów - marka ,,zachodnia,, a i tak wyprodukowano w made in.... ale tu raczej chodzi o ich firmy montujące tzw , autoryzowane I tylko w zasadzie tymi firmami montującymi/serwisującymi różnią się markowe PC od tych made in ..... I tak najważniejsze elementy markowych PC są produkowane w made in ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Malo brakowalo a i ja zdecydowalbym sie na pompe tej marki. Na internecie nie ma za wiele informacji na temat tej firmy i to byl argument, ktory przekonal mnie by dac sobie spokuj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 02.11.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Tomaszs131 - a jaką masz pewność że tej negatywnej opinii nie napisała firma konkurencyjna dla nich ?? ja takiej nie mam ,a jestem zainteresowany PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts