prezmer 19.01.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam, Wczoraj się dowiedziałem, że do mojego wniosku o pozwolenie na budowę brakuje m. in. umowy przedwstępnej na wywóz nieczystości. Pierwszy raz się spotykam z takim wymaganiem, google też na ten temat nic nie mówią. Czy coś się zmieniło od 1 stycznia 2010? pozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
indigo 22.01.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nie wiem, czy coś się zmieniło, ale też musieliśmy coś takiego dołączyć - zwykły papier, na którym firma, która na danym terenie wywozi odpady deklaruje, że będzie te odpady wywozić także i spod twojej bramy. to tylko taka promesa, do niczego nie zobowiązuje, nie jest umową, tylko deklaracją. potem można podpisać umowę z inną firmą. nie wiem, po co to komu - ot, biurokracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts