adames 19.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam! Od kilkunastu dni przeglądam Forum w poszukiwaniu kogoś kto buduje dom według projektu Wb 3435 http://www.projektoskop.pl/p-9437.html Przyznam, że trochę się zdziwiłem, że nic nie znalazłem W każdym razie jestem zdecydowany na 80% właśnie na ten projekt. Czy macie jakieś uwaga dotyczące tego projektu? Może jest tam jakaś kucha, której nie widzę, a dzięki której nikt go nie chce takiej chałupy? (Wiem, że szacowanie kosztów budowy to trochę jak wróżenie z fusów - ale może jednak;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adames 19.01.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Pod tym linkiem jest lepszy opis projektu: http://projektydomow.gazetadom.pl/wb-3435.htm Co myślicie o tym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MBS 19.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Generalnie projekt jest ciekawy, ale jak na mój gust ma za małą kuchnię i pokój dzienny, poddasze fajnie rozplanowane, wszystko jest kwestią gustu.My wybraliśmy podobny wielkością i popularnością projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 19.01.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 mojego domu tzn. tego który ja wybudowałam też nikt tu nie buduje. nie przejmuj się tylko rób swoje. dom budujesz dla siebie więć stawiaj taki jak ci się podoba i jakiego potrzebujesz bo to ty będziesz tam mieszkać . to tyle. pozdrówka i powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adames 19.01.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki Do poddasza nie mam żadnych zastrzeżeń. Salon i kuchnia - faktycznie mogłyby być trochę większe, ale z drugiej strony to i tak więcej niż pół mojego obecnego mieszkania Założenie było takie, żeby dom był bez hmmmm... udziwnień - czyli prosto, łatwo i jeszcze raz prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 20.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Fajny , prosty domek, salon jak lubię - przez cały dom, a że nikt nie buduje? to co? już nie te czasy, że całe osiedla miały po dwa projekty. powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagodzianka 27.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Fajny domek, taki w sam raz dla 4 osobowej rodziny. Jak dla mnie to kuchnia taka niewielka i mało ustawna, ale wiadomo że wszystko można zmienić na etapie projektowania Dużym plusem jest garderoba na piętrze, całkiem duża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts