SonTech 19.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam. Podobne tematy sie juz pojawiały ale nie znalazłem odpowiedzi na to czego konkretnie szukam. Chce zrobić pólki z regipsu: szerokość 200 cm grubosc 8cm, glebokosc 30cmhttp://img42.imageshack.us/img42/636/polkis.jpg Bedzie ich w sumie 8.w kazdej z nich chce umiescic 2 halogeny swiecace w dol (na nizsza polke)Jak najlepiej wykonac takie poleczki? Sa jakies specjalne profile?Zamocowane beda na scianie z regipsu. Sciany jeszcze nie postawilem i zastanawiam sie czy jakos ja wzmocnic, dac wiecej profili w miejscach gdzie beda polki?Obciazenie na polkach nie bedzie jakies wielkie, sa ta polki na perfumy. (sklep)Szukam w miare prostego rozwiazania zeby nie bawic sie w zbedna sztukaterie. Z gory dziekuje za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 19.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 zlecic firmie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SonTech 19.01.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 No tak niby najlatwiej, ale chodzi mi o koszty, z wykonaniem poradze sobie sam. Potrzebuje tylko jakiegos rozwiazania co do metody montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poselrulez 19.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ja robilem to w ten sposób ze najpierw powyginałem z płaskowników grubości 5mm kontowniki z jednej strony 5cm a długie na 30 tak jak polka szerokie na 5 cm i je przykrecałem do sciany i do nich juz stalaż i rygips do tej pory trzyma a muszą troche udzwignąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsku 20.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dodatkowy profil zawsze się przyda, ale powinny wystarczyć odpowiednie kołkizacznij od rozrysowania półek na ścianie poziomy piony i takie pierdoły do ściany przykęć proile przyścienne o odpowiedniej szerokości i długości, a reszta sama przyjdzie, tylko czy przy planowaniu halogenów brałeś pod uwage szerokość półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts