pigula 10.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 WITAM, ZOSTAWILISCIE WSYSTKIE OKNA DACHOWE, tez zamawialiscie okna dachowe w tej samej firmie pcv, czy drewno, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 10.07.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 My zrezygnowaliśmy ze wszystkich okien dachowych, a także z okien na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 10.07.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam, przepraszam , ze znow zawracam glowe, ale jesli chodzi o veke zaproponowali mi perfecline zwykly, thermoplus sm 4T/16/4 KW 1,0 firmy extherm-2. jest kilka wersji veki, VEKA Perfectline ,VEKA Topline, VEKA SOFTLINE AD213, a napisalas ,ze twoje sa termoranka, jaki rodzaj bedzie twoich okien? Zastanawiam sie jeszcze nad oknami S&M .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 10.07.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 przepraszam M&S okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 14.07.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Marzenka zapomniała wspomnieć, że od wtorku ma już zamontowane okna Wyglądają sper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 14.07.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Czuję się wywołana do tablicy:p A więc, tadam ..... rzeczywiście od wczoraj mamy okna a tak wyglądają wykończone kominy a jutro rano lejemy chudziaka - N-A-R-E-S-Z-C-I-E !!!!! Tylko ciągle nie mamy ekipy do dachu Do pigula: Tak jak pisałam wyżej, znam okna M&S. Są wysoko w rankingach. Jednak najlepiej zrobisz, jeśli popytasz o okna na lokalnym rynku. Sprawdź ekipy montażowe w swojej miejscowości (popytaj ludzi. którzy niedawno korzystali z ich usług). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 15.07.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 NO I KLAPA http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_200v.gif Wczoraj od północy po "naszym" niebie ganiały się burza za burzą. Deszcz lał jak wściekły i nadal leje. Nasza droga dojazdowa do domku jest nieprzejezdna. Nie dojechali panowie z miksokretem. Nie dojechał cement. Nie mamy chudziaka - i nie wiadomo kiedy będziemy mieć.http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_204v.gif Teraz robimy sobie 2 tygodniową przerwę w pracy, na budowie i na forum. Wyjeżdżamy pod namioty na urlopik z harcerzami (o ile tą pracę można nazwać urlopem). Wszystkim życzymy duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo słoneczka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 01.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 heja!!!Jak po urlopie???wypoczęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 03.08.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) "Niekoniecznie" wypoczęci, nie do końca opaleni, ale zadowoleni wróciliśmy do domu, do pracy i na budowę. Lało cały czas, ale młodzież była wspaniała. Nie mieliśmy żadnych problemów wychowawczych. Taka praca to sama przyjemność. Mimo trąby powietrznej, która "zwinęła" nam 8 namiotów, był to chyba najlepszy obóz w moim życiu. Na prawdziwy wypoczynek jedziemy w długi weekend sierpniowy nad morze. Domek zaklepany http://1.1.1.3/bmi/smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_7v.gif. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 03.08.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Co nowego na budowie? A więc jeszcze przed wyjazdem w końcu udało nam się wylać chudziaka. Nareszcie zobaczyłam swoje piękne przestrzenie i po raz kolejny upewniłam się, że o takim domku marzyłam. Ocieplenie domku zakończone. Poza tym chyba w końcu będziemy mieć dach - aż boję się o tym pisać by nie zapeszyć. Kawałek folii już jest na swoim miejscu. Mamy zamontowane wszystkie parapety. Zaczynamy też robić elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 03.08.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Zapomniałam o jeszcze jednej ważnej wiadomości. Dowiedzieliśmy się dziś z pewnego źródła, że najpóźniej w przyszłym roku będziemy mieć drogę. Mają położyć asfalt na całej ulicy. Plany budowy ją są. Pozostanie nam zrobić kawałek "dojazdówki" do naszego domu i zostaniemy połączeni ze światem:p. Na razie dojazd mamy tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 04.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 kurcze coraz lepiej to wygląda!!!mogę z Wami zamieszkać póki swojej chatki nie wybuduję?;-)czekam na wspaniały efekt z dachem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 22.08.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Wspaniałego efektu z dachem nadal nie ma Piątkowa burza nie pozwoliła na dokończenie dachu. Zabrakło nam 4 godzin. Nasz dekarz miał ważne zlecenie w Belgii i w sobotę pojechał. Ma zadzwonić i powiedzieć kiedy wróci. Na razie czekamy. Z góry wiedzieliśmy, że będzie miał dla nas czas tylko do piątku i gdyby nie ta burza... (zresztą nie wiem, który to raz z kolei deszcz popsuł nam plany) ehhhh. Nie smucę się aż tak bardzo, bo domek pięknieje z dnia na dzień i cały czas posuwamy się do przodu. Majster dokańcza elewację. Została mu ostatnia ściana i pomalowanie obramówek wokół okien pod kolor kamienia elewacyjnego. W piątek będą montowane bramy garażowe. W przyszłym tygodniu planujemy zamontować parapety wewnętrzne i drzwi wejściowe. Lada dzień wkracza do "akcji" hydraulik, bo zbliża się już termin na tynki wewnętrzne. A teraz fotki: Ta robiona na 3 minuty przed ostatnią nawałnicą (ledwo zdążyłam wrócić do domu). Na pierwszym planie "Wenecja" mojej przyjaciółki Agnieszki. Mój domek w głębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 24.08.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Dziś została pokryta kornikiem ostatnia ściana domku i .................. jeśli do rana nie zrobi się jaśniejsza zaczynamy wojnę z producentem tynku. To nie jest kolor, który zamawiałam i który jest już na pozostałych ścianach. To nie jest Ceresit Sahara SH3, który wybrałam. To jest jakieś okropne żółtko i bardzo mi się nie podobahttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif. Domówiliśmy 5 wiaderek tynku, gdyż zabrakło i otrzymaliśmy całkiem inny kolor. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 29.08.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Znów klika małych kroczków do przodu ... Mamy już bramy garażowe i drzwi wejściowe, a domek znów ładniejszy;). ALEŻ NAM SIĘ P-O-D-O-B-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 29.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Sąsiadom też BARDZO się PODOBA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.08.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Marzenko, wieki mnie tu nie było, ale to co zobaczyłam!!! Brawo! Dużo zrobiliście i jest już z czego się cieszyćPozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 31.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 fourmowiczom też się podoba:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 31.08.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Bardzo nam miło:) A teraz smutne wieści... Hydraulik nie odbiera telefonu:( Robota rozpoczęta, ściany pokłute - rur brak:(, a na przyszły tydzień zamówione tynki wewnętrzne, wrrrrrrrrrrrrrrrr. Hydraulik - to człowiek polecony. Wydawał się konkretny. Mówią, że solidny - my jak na razie nie możemy go pochwalić, jednak cierpliwi bardzo jesteśmy. MK dał mu jeszcze 2 dni na odezwanie się. Czekamy... Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 01.09.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 To znów działa ...:D:D:D:D Gdy tylko "głośno pomyślę" ("czyt. napiszę na FM") jakąś smutną nowinę, zaraz znajdujemy rozwiązanie:D. Nasz hydraulik odezwał się. Ma dla nas czas i zdąży przed tynkami. A poza tym rozpoczął się rok szkolny. Ja się cieszę - bliźniaki wręcz przeciwnie. Nareszcie wszystko wróci do ładu po wakacyjnym chaosie. Każdy będzie miał swoje zajęcie i cokolwiek będzie można zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts