Gingeros 22.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Fajnie tu u was będę czasem zaglądał aaaa elewacja I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 22.11.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dziękujemy i zapraszamy. My też zaglądamy do Ciebie i trzymamy kciuki za "90 dni". Obok nas powstał domek w takiej technologi w niecałe 2 miesiące. Wykańczają go właśnie w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.11.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Już wszystkie pomieszczenia na górze "ubrane" są w płyty.G-K. Pozostała klatka schodowa i zaczynamy akcję "gips":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 23.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam, bardzo duze postepy budowy widze , praca pelna para , juz niedlugo walizki trzeba bedzi epakowac, mam pytanie , z jakiego programu korzystas zwklejajac zdjecia , dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.11.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 mam pytanie , z jakiego programu korzystas zwklejajac zdjecia , dziekuje za pomoc Tak jak Ci już napisałam w naszym wątku o W-27.12 - zajrzyj tam. Wstawiłam dla Ciebie link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 24.11.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dach nareszcie skończony. http://www.suwaczki.com/tickers/4knic6a9hjqy6lnk.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 24.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 jaki bossski suwaczek:-)teraz to pewnie będzie zadyszka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 24.11.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Oj tak! Zadyszka i niesamowite napięcie, ale i ogromna radość. Piec ma przyjechać w sobotę, 3-12. Próbujemy zgrać go z hydraulikiem - ale ten znów nie odbiera telefonów. Masakra jakaś, a nam zaczyna się spieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 25.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Podczytuje po cichu oba dzienniki (Wasz i sąsaiadów), życze powodzenia aby te święta spędzilibyście w swoim nowym domku.. zazwyczaj jak się człowiek śpieszy to wszystko idzie wolno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 25.11.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam serdecznie:) Dodam jeszcze, że nie tylko wolno idzie ale i wszystko zaczyna się piep...... Eh, znów muszę ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 26.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Marzenko trzymam kciukasy za pezproblemowe ukończenie prac i przeprowadzkę. Ja nie miałam odwagi podjąć decyzji o przeprowadzce przed świętami i mam nadzieję że uda nam się to w styczniu (chociaż różnie może być). Pozdrawiam - Jol@ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Edytowane 26 Listopada 2011 przez jolapp2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 26.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Jolu, wstępna decyzja podjęta, ale ostatecznie nie wiem czy damy rady i czy się zdecydujemy. Z jednej strony chciałbym już tam mieszkać (wszystko nowe, więcej przestrzeni - nie to co nasze 37m2 w bloku), a z drugiej wolałabym nacieszyć się świętami i spokojnie poczekać z przeprowadzką do wiosny. Wszystko zależy od chłopaka, który kupił od nas mieszkanie. Jeśli będzie mu się spieszyło i będzie nas naciskał - będziemy musieli się przeprowadzić i wtedy będzie to 21-gru (w czasie świąt i po będę starała uporać się z kartonami, a po świętach dokończymy to, czego nie zdążmy). Jeśli nowemu właścicielowi nie będzie się spieszyło, postaramy się przeciągnąć z przeprowadzką jak najdłużej, by jak najwięcej wykończyć. Czas pokaże jak to będzie - czekamy na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 26.11.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Z nowości budowlanych: dach (na wykończenie, którego czekaliśmy dłuuuuuuuuuuuuuugo). Pozostała do zrobienia podbitka przy tarasie i założenie rynien - ale to przecież "pikuś") zabudowa na suficie u Marty (córcia chce - tatuś robi:), a moja zabudowa w salonie czeka:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 27.11.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Wczoraj zapomniałam napisać: z budowy "odjechał" nasz kemping - NARESZCIE!!!! Szwagier zabrał go na swoją budowę, bo od marca ten sam majster będzie budował u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 30.11.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziś odebrałam telefon, że nasze meble do kuchni są gotowe. Miały być w tygodniu przed samymi świętami - a tu taka niespodzianka. Jutro przywiozą je do domku, ale montaż nie może się odbyć. Nie spodziewaliśmy się takiego pośpiechu i kuchnia nie jest jeszcze zafugowana ani pomalowana:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 30.11.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) W domku znów nie byłam klika dni, ale MK jest codziennie i na bieżąco zdaje mi relację. Podobno zakończyło się gipsowanie poddasza. Czas na wybór kolorów na ściany i malowanie. Ja nie jestem odważna i nie potrafię zdecydować się na jakieś kolorki. Pewnie moje piękne duże pomieszczenia pozostaną białe:o. Eh, a u sąsiadów tak ładnie i kolorowo Edytowane 30 Listopada 2011 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 30.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 mmmsku odwagi!!!!:-)Ja ciągle zaglądam tutaj z nadzieją, ze ujrzę kolejne fotki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 03.12.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Kasja, co do tych kolorów, to cały czas nabieram odwagi:rolleyes:. Nowe foty zaraz wstawię - ale niewiele, bo w domku taki "pierwdolnik" (jak mówi nasza Niwa), że aż wstyd. A więc: wczoraj przyjechały meble do kuchni. Na razie zagracają nasz salon. Montaż w przyszłym tygodniu. Dziś przyjechał piec - ale nasz hydraulik znów nie odbiera telefonów:mad: - już brak nam sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość niemar 03.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pięknie to wygląda, trzymam kciuki za dalszą realizację, no i hydraulika oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 03.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 idzie juz z gorki , trzymam kciuki za hydraulika i dalsza wykonczeniowke, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts